Ihmiset

Yrittäjä Sari Helin ja Ilkka Lääveri eivät anna 17 vuoden ikäeron haitata – paljastavat ihanan rakkaustarinansa Anna-lehdessä

Sari Helin ja Ilkka Lääveri kertoivat Annassa tutustuneensa yli kolme vuotta sitten. Kummankin ikä tuli toiselle yllätyksenä.

Huono äiti -yrityksestä tunnettu Sari Helin, 54, ja keittiömestari Ilkka Lääveri, 38, kertovat uudessa Annassa ihanan rakkaustarinansa. Pariskunta meni kihloihin vuoden alussa Kuusamossa revontulien loimutessa taivaalla. 

Sari ja Ilkka olivat lähteneet viettämään yhteistä hengähdystaukoa töiden kiireistä. Kosinta ei tullut Sarille yllätyksenä. Sormus kuitenkin oli Sarille yllätys.

”Kävelimme kerran sattumalta erään kultasepänliikkeen ohi. Ikkunassa oli upeita sormuksia ja jäimme ihailemaan niitä. Ilkka taisi siinä kysyä, että mistä pidin eniten”, Sari sanoo Annassa.

Ilkka palasi ostamaan Sarille mieleisen sormuksen, kuljetti sitä mukanaan ja odotti oikeaa hetkeä.

Pari on tuntenut toisensa yli kolme vuotta. He tutustuivat alun perin työn merkeissä. Ilkka on arvostettu ja palkittu keittiömestari, jolta kysyttiin, haluaisiko hän lähteä tekemään ruokia Sarin kanssa, joka suunnitteli Huono Äiti -yrityksensä laajentamista.

Sari Helin rakastui, kun Ilkka lähetti hänelle Haloo Helsingin biisin

Tutustuessaan Sari ja Ilkka luulivat olevansa saman ikäisiä. Molemmat luulivat toisen olevan vähän yli 40-vuotias. Ikäero heille paljastui työn lomassa.

”Tarvitsin auton vuokraamiseen Ilen ajokortin. Hän lähetti sen minulle kuvana. Jäin tuijottamaan, että mitä ihmettä tässä syntymävuoden kohdalla lukee”, Sari sanoo Annassa.

Parilla on ikäeroa 17 vuotta. Molemmat ovat joskus ajatelleet sitä, mutta se ei ole heidän menoaan haitannut. He viihtyvät toistensa seurassa.

Kun pari tutustui, Sari luuli, että Ilkka on onnellisesti naimisissa. Tämä oli kuitenkin eronnut kahden lapsen äidistään jo vuonna 2017.

”Avioeron jälkeen olin jotenkin tuudittautunut siihen, että elämääni ei enää koskaan tule ketään. Sellaiseen olotilaan voi vaipua. Sitä vain tekee töitä ja ajattelee, että ehkä se oli tässä”, Ilkka sanoo Annassa.

Sari puolestaan erosi pitkästä liitostaan europarlamentaarikko Petri Sarvamaan kanssa vuonna 2021.

Yhdessä vietettyjen hetkien myötä Ilkka oli pikkuhiljaa ihastunut Sariin. Kun hän vihdoin uskalsi kertoa tunteistaan, hän teki sen lähettämällä Sarille Whatsappissa Haloo Helsingin biisin Beibi. Siinä lauletaan:

”Jos mä tähän lähden
Mitä en tehnyt muiden tähden
Niin ole mulle sen arvoinen
Jos mä tähän lähden
Sua piiloon kätke en
Vaan aion olla silminnähden onnellinen”

Ja näin:
”Beibi, räjäytä mut tässä
Beibi, aamuhämärässä”

”Kai siinä niin kävi, että rakastuin siltä istumalta”, Sari muistelee Annassa.

Lue myös Annan juttu: Sari Helin rakastui 17 vuotta nuorempaan Ilkka Lääveriin – mies hurmasi lähettämällä linkin kiihkeään biisiin

Juttua muokattu 20.7.2023: Korjattu Sarin ex-puolison sukunimi, joka oli kirjoitettu juttuun väärin muotoon Sarvimaa. Ex-puolison nimi on Petri Sarvamaa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Yrittäjä Sari Helin ja Ilkka Lääveri eivät anna 17 vuoden ikäeron haitata – paljastavat ihanan rakkaustarinansa Anna-lehdessä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.