Ihmiset Tilaajille

Satu Taiveaho on sijaisvanhempi, jonka elämää säätelevät muut

Työelämään palannut kahden sijaislapsen äiti <strong>Satu Taiveaho</strong> on yllättynyt siitä, miten jouhevasti arki rullaa. Silti perheen elämää kuormittavat sijaisvanhemmuuteen liittyvät viralliset tapaamiset.

Tuusulanjärven rannalla sijaitsevan vanhan hirsitalon pinnat ovat kuluneet. Lattia on likainen ja naarmuilla, sieltä täältä repsottaa listoja ja maalit lohkeilevat.

Talon sisälle ei tule juomakelpoista vettä. Ainoa paikka pesukoneelle on pieni nuhjuinen kellaritila jyrkkien portaiden alapäässä.

”En missään nimessä muuta tänne lasten kanssa”, Satu Taiveaho ilmoittaa napakasti puolisolleen, kansanedustaja Antti Kaikkoselle.

Lue myös: Rakastunut Satu Taiveaho: Kuka tahansa mies ei kestäisi lämmintä suhdettani ex-puolisoon

Mutta Antti on jo tehnyt tarjouksen kunnan kauppaamasta omakotitalosta ja sitä ympäröivästä hehtaarin tontista. Ja se tarjous on hyväksytty.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.