Ihmiset

Satu Taiveaho Seurassa: ”Uskon löytäväni vielä rakkauden”

Satu Taiveahon elämässä näkyy valoa enemmän kuin pitkään aikaan. On aika toteuttaa unelmia ja mennä vaikka lavatansseihin, kertoo Seura-lehti.

Satu Taiveaho, 42, lähtee kesällä lavatansseihin. Sitä ennen on käytävä tanssikurssi.

Tansseista on merkintä unelmakartassa, jonka Satu askarteli sinkkuystävien yhteisessä illanvietossa. Muisto naurattaa Satua Seuran jutussa.

”Olemmeko ihan säälittäviä? Harvinainen vapaailta ja me askartelimme, vaikka olisimme voineet olla baarissa iskemässä miehiä!”, Satu sanoo jutussa.

Lue myös: Eronnut Satu Taiveaho Annassa: ”Ystävyys ei riittänyt pitämään liittoamme kasassa”

No, miehiä ei kuitenkaan suljettu pois tulevaisuudesta. Satu on parisuhdeihminen, mutta kiirettä uuden suhteen solmimiseen ei ole.

”Kaipaan toista ihmistä ja läheisyyttä. Arki on paljon mukavampaa, jos sen voi jakaa. Uskon löytäväni vielä rakkauden. Luotan sen tulevan silloin, kun vähiten odotan”, Satu sanoo Seuran jutussa.

”Mihinkään tindereihin en mene.”

Lue myös: Kannattaako Tinderiin mennä? Kokenut 42-vuotias käyttäjä kertoo parhaat vinkit Tinderiin

Satu Taiveaho ei aio käyttää mobiili- ja nettitreffipalveluita

Juice Leskinen oli ensimmäinen mies, jolle Satu lähetti rakkauskirjeen veljiensä avustamana. Hän oli silloin neljävuotias.

”Pidän yhä Juicen musiikista, mutta muuten miesmaku on muuttunut”, Satu sanoo Seuran jutussa.

Muuttuneet ovat lähestymistavatkin. Enää hän ei lähettäisi rakkauskirjettä tuntemattomalle. Mobiili- tai nettitreffipalvelujakaan Satu ei aio käyttää.

”En arvosta sitä, että ihmisiä sovitetaan yhteen ulkonäön perusteella. Toinen voi vaikuttaa täydelliseltä myös arvojen tai työn näkökulmasta, mutta sekään ei riitä. Kahden ihmisen välinen kemia ratkaisee, ja se selviää vasta kohdatessa”, Satu kertoo Seurassa.

Hän ei halua myöskään olla vain yksi monista tapailtavista.

”Olen siinä vanhanaikainen, haluan olla ainoa enkä osa testattavien joukkoa.”

Lue myös: Yllätysraskauden kokenut Satu Taiveaho: ”Keskenmeno repi lapsettomuuden haavat auki”

Satu Taiveaho

Internetissä liikkuu runsaasti myös huijareita. Suvanto ry:n toiminnanjohtajana Satu tekee töitä ikääntyneisiin kohdistuvan kaltoinkohtelun torjumiseksi, niitä kohdanneiden auttamiseksi sekä muun muassa huijausten ja petosten ehkäisemiseksi. Työ on tehnyt Sadusta aiempaa varautuneemman.

Taannoin Satu oli luottamustehtävään liittyvällä laivamatkalla. Sen aikana näkyi kohtaamisia, joihin hän ei halua osallisiksi.

”Olin järkyttynyt näkemistäni ihmissuhdepeleistä, sormukset nurkkiin heittävistä äijistä ja miehiin kiinni käyvistä naisista”, Satu sanoo Seurassa.

Lue myös: Sijaisvanhemmuuden haasteet kohdannut Satu Taiveaho: ”Sijaislapset ovat usein kokeneet kovia”

Mutta missä voi solmia uusia tuttavuuksia? Sitä Satu on ystäviensä kanssa pohtinut.

”Ennen saatettiin kohdata joku yökerhossa. Nykyään niissä käyvät nuoret, jotka saapuvat paikalle vasta aamuyöllä”, Satu sanoo jutussa.

Entä ratkaisu? Satua hymyilyttää.

”Ehkä ne lavatanssit”, Satu kertoo Seuran jutussa.

Lue Seuran koko juttu:

Kommentoi

Kommentoi juttua: Satu Taiveaho Seurassa: ”Uskon löytäväni vielä rakkauden”

marja

Et tarviytse muuta kuin lapset, jotka olet ottanut hoitaaksesi.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.