Ihmiset

Seura: Levy-yhtiön miehet ehdottivat Meiju Suvakselle kilojen karistamista – ”Tänä päivänä ne kommentit tuntuvat sikamaisilta”

Laulaja Meiju Suvas on ollut usealla laihdutuskuurilla elämänsä aikana. Meiju kertoo Seurassa, että hän muistaa laihduttaneensa ensimmäistä kertaa 13-vuotiaana.

Meiju Suvas juoksi perheen kesämökillä samaa lenkkiä uudestaan ja uudestaan. Tuolloin 13-vuotias Meiju laihdutti, koska halusi istua 1970-luvun kauneusihanteisiin. Myös kodin ilmapiirillä oli merkitystä, Meiju kertoo Seurassa.

”Äitini oli jatkuvasti laihdutuskuurilla ja on aina huomautellut minuakin kiloistani herkästi. Ehkä nämä asiat kulkevat sukupolvelta toiselle”, Meiju sanoo Seurassa.

Lukioikäisestä kolmikymppiseksi Meiju muistelee olleensa tyytyväinen kehoonsa. Ura lähti parikymppisenä lentoon ja Meijulla oli vahva itsetunto.

Nyt 63-vuotiaana Meijulla on viha-rakkaus-suhde kehoonsa. Nähdessään itsensä televisiossa, Meiju vaihtaa kanavaa.

”En pysty katsomaan itseäni laisinkaan. Se on lähes vastenmielisintä, mitä tiedän”, Meiju kertoo Seurassa.

Meiju Suvas on kokeillut dieettejä ja laihdutusohjelmia

Hieman alle nelikymppisenä Meiju ryhtyi noudattamaan tarkkaa ruokavaliota. Hän söi kevyesti tiettyinä kellonaikoina. Lautasella ei ollut koskaan samanaikaisesti lihaa ja hiilihydraattipitoisia ruokia. Sen sijaan Meiju söi usein kanaa ja kukkakaalia. Meiju laihtui 20 kiloa.

”Levy-yhtiön miehet antoivat silloin ymmärtää, että minun pitäisi tehdä jotain kiloilleni. Tänä päivänä ne kommentit tuntuvat sikamaisilta enkä enää ikimaailmassa laihduttaisi yhdenkään ukon mielipiteen vuoksi”, hän sanoo Seurassa

Vuonna 2020 Meiju oli mukana Suurin pudottaja -ohjelmassa ystävänsä ylipuhumana. Edeltävänä syksynä hän osallistui Olet mitä syöt -ohjelmaan, jossa hän onnistui karistamaan kymmenisen kiloa.

Tulevaisuudessa Meiju haluaisi olla sallivampi itselleen. Hänestä hyvä olo ja terveys ovat tärkeämpiä kuin karisseiden kilojen tutkiminen ja ulkonäkökeskeisyys.

”Haluaisin kannustaa jokaista kantamaan omat kilonsa iloisella mielellä. Ei elämässä ole mitään järkeä, jos niistä alkaa tekemään liian suurta ongelmaa ja elämä pyörii painon ympärillä. Sittenhän elämä vasta raskasta onkin.”

Lue myös Seuran juttu: Meiju Suvaksella on viha-rakkaussuhde kehoonsa: ”En pysty katsomaan itseäni lainkaan”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Seura: Levy-yhtiön miehet ehdottivat Meiju Suvakselle kilojen karistamista – ”Tänä päivänä ne kommentit tuntuvat sikamaisilta”

Lukija572983

Nyt ei enää muka saa auttaa naista mäessä. Lukekaa Henry Laasasen kirja Naisten seksuaalinen valta, niin ymmärrätte mitä tuotantoyhtiö tarkoitti.

Naisten seksuaalinen valta on keskeinen vallan muoto, etenkin julkisissa ammateissa. Näin on myös miesten kohdalla. Trimmi ja fitti on menestyvämpi kuin lössö ja nössö.

Ystävällisesti sanoen, kannattaa pitää itsestään huolta. Jos katsoo tulevia eduskuntavaaleja, vain sinnikkäät äänestäjät antavat äänensä vielä läysähtäneelle ehdokkaalle, mutta uusia ääniä ei tule. Muutamat puolueet nuupahtavat inhimillisen ryhdin laiminlyönnistä.

Vain liikunta- ja ylisyöntilääkärit saavat klinikalla sanoa sen, mitä levy-yhtiö vastuullisesti sanoi maallikkona.

Myös menestys ja peili kertovat, mitä kannattaa tehdä itselle, jotta bisnes jatkuu. Poliitikko joutuu ryhdistäytymään vain neljän vuoden välein, mutta viihdemuusikko on työnhaussa joka päivä.

Naiset käyttävät seksuaalista valtaansa paljon: kampaus, punatut huulet, korut ja vaatteet ovat osa sitä. Viihdealalla taiteilija on kokonaisuus, jonka omistaa viihdeala. Kannattaa pysyä poissa sieltä, jos on itse luonut oman brändinsä.

Onnea oman tiensä tonkijoille!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.