Ihmiset Tilaajille

Toimittaja Salla Paajasen poika jäi junan alle – samalla alkoivat vaihdevuodet 

<strong>Toimittaja Salla Paajanen hämmästyi, kun vaihdevuodet oireilivat lehahdusten lisäksi monin eri tavoin. Nyt hän on selvinnyt nivelkivuista ja sydänoireista ja puhuu hormonihoidon puolesta.</strong>

Peilistä katsoo aamulla nainen, jonka yläluomet ovat veltostuneet. Maan vetovoima kiskoo puoleensa poskipäitä, eikä ihokaan ole yhtä kimmoisa kuin ennen. Pigmentti pakenee kulmakarvoista ja ripsistä, ja ennen niin täyteläiset huulet kapenevat. Kollageeni ja elastaani vetäytyvät kasvoilta vääjäämättä kuin ikijää pohjoisnavalta.

Lue myös: Salla Paajanen Seurassa: Sain tukea somesta, kun poikani kuoli

Kuka tuo on? Aivan vieras ihminen, toimittaja Salla Paajanen, 54, arvioi peilikuvaansa.

Tunne on uusi, mutta siihen on pakko tottua. Salla ei ole koskaan ajatellut vanhenemista. Ei todellakaan. Ikä ei ole kosketellut hänen ajatuksiaan millään tavalla.

Mutta nyt hän huomaa katsovansa itseään toisin. Luonto on alkanut ikävästi muistuttaa, että kukkein vaihe elämästä alkaa olla takana.

”Onneksi on meikkipussi ja suurentavat peilit”, Salla naurahtaa.

Salla Paajanen
Sauvakävely on yksi Sallan lempitavoista liikkua. Se on hyvä tapa viettää aikaa myös aviomiehen kanssa. Mies tosin jättää sauvat eteiseen.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.