Ihmiset Tilaajille

Vappu Pimiä käy keväisin miehensä kanssa kahdenkeskisillä pussailulomilla: ”Ensimmäisenä päivänä riitelemme”

Juontaja Vappu Pimiä on huomannut nyt nelikymppisenä tarvitsevansa aiempaa enemmän rauhaa ja omaa aikaa. Keväällä Vappu joutui tapaturmaan joka havahdutti: terveenä pysyminen ei olekaan itsestään selvää.

Nuorena Vappu Pimiä ei osannut kuvitella, millainen hän olisi nelikymppisenä ja mitä tekisi. Hän haaveili etäisesti perheestä. Ja siitä, että olisi rikas bisnesnainen.

Vappu on aina ollut kova tekemään töitä, sillä hänelle on ollut tärkeää tienata omat rahansa. 12-vuotiaana hän jakoi lehtiä, 14-vuotiaana veti nuoriso­talolla tanssitunteja ja 16-vuotiaana siivosi ruotsinlaivoja.

Nyt Vappu on 41-vuotias, ja perhe hänellä on: puoliso ja kaksi tytärtä, ­pian 7 vuotta täyttävä Viola ja 4-vuotias Selma. Rikkaaksi Vappua ei ehkä voi kutsua, mutta hyvin toimeentulevaksi kyllä. Sen eteen hän on ollut valmis näkemään vaivaa.

Nuorempana Vappu ajatteli nelikymppisistä: ikäloppuja. Nyt hän on itse 41-vuotias. Millainen elämänvaihe se hänelle on?

Vappu Pimiä: Varaudun vanhuuteen

”En ole ahne, eikä raha ei ole minulle arvo, mutta se mahdollistaa asioita ja luo turvaa, ja siksi teen valtavasti töitä sen eteen. Olen hedonisti ja haluan esimerkiksi asua hyvissä hotelleissa, kun menen lomalle.

”Parikymppisenä pelasin yhdessä yössä kasinolla koko kuukauden budjettini. Se on ainoa kerta, jolloin olen elänyt yli varojeni.”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.