Ihmiset

Vappu Pimiä pohtii avioliittoaan Annassa: ”Tavallaan en tarvitse Teemua mihinkään ja kuitenkin kaikkeen”

Vappu Pimiä kertoo Anna-lehdessä, että hänelle vapaus on tärkeää parisuhteessa. Teemun kanssa hän voi olla täysin oma itsensä.

Vappu Pimiä, 45, erosi kolmekymppisenä ensimmäisestä avioliitostaan, jonka jälkeen hän vietti muutaman vuoden villiä sinkkuelämää. Vappu huomasi, ettei ole helppoa löytää kumppania, jonka kanssa voisi asettua aloilleen.

Lue myös: Vappu Pimiän reseptit hurmaavat – Vapun suositut arkiruoat kokataan vähällä vaivalla

Vapulla on vapaus olla avioliitossa oma itsensä

Teemun kanssa heillä meni aikaa, ennen kuin he olivat valmiita sitoutumaan. Nopeasti Vappu tiedusteli, haluaako Teemu lapsia. Hän halusi varmistaa, että heillä on samanlaiset toiveet ja päämäärät elämässä. Päätöstä tehdessä, molemmille kaikki oli selkeää.

”Perheen perustaminen on liian iso asia tehdä kompromisseja. Naisella on kuitenkin vain rajallinen aika lisääntymiseen, ja pahimmassa tapauksessa mies tekee lapset myöhemmin jonkun muun kanssa”, Vappu sanoo Annassa.

Teemun kosinta tuli Vapulle puun takaa. Kysymyksen jälkeen hän oli pitkään hiljaa ja Teemu luuli hänen kieltäytyvän. Vappu oli vain niin häkeltynyt asiasta.

Vapun mielestä avioliitossa ei voi omistaa toista. Teemun lähtiessä kavereiden kanssa juhlimaan, Vappu toivottaa hauskaa iltaa eikä soittele hänen peräänsä. Sama heillä toimii myös toisinpäin.

”En haluaisi, että kukaan on kanssani vain siksi, että joskus tuli mentyä vihille. Tavallaan en tarvitse Teemua mihinkään ja kuitenkin kaikkeen. Seisomme omilla jaloillamme, mutta voimme aina tukeutua toisiimme. Tässä suhteessa minulla on vapaus olla oma itseni”, Vappu kertoo Annassa.

Suorat lähetykset saavat aikaan adrenaliinipiikin

Työelämässä Vappu on tehnyt rohkeita ratkaisuja. Hän lähti aikoinaan BB:stä, vaikka uusia töitä ei ollut tiedossa. Hän ei nähnyt järkeä jatkaa työssä, jossa ei ollut täysillä mukana. Pian päätöksen jälkeen hänet kutsuttiin juontamaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa.

”Rakastan suoria lähetyksiä! En ole koskaan kokeillut huumausaineita, en edes polttanut pilveä. Suorat lähetykset ovat minun huumeeni, saan niistä valtavan adrenaliinipiikin”, Vappu kertoo Annassa.

Vapulle paras ja kamalin hetki on minuutti ennen lähetyksen alkua. Hän menee omaan kuplaansa, katsoo lattiaan, napsuttelee sormiaan ja hokee juontonsa ensimmäisiä lauseita.

Ensimmäiset 30 sekuntia hän tasapainoilee paniikin ja adrenaliiniryöpyn vallassa, jonka jälkeen iskee flow-tila ja hän tietää selviytyvänsä.

Lue koko juttu Annasta: Yksi suoran lähetyksen moka uralla on saanut Vappu Pimiän itkemään takahuoneessa: ”Olen ankara itselleni”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Vappu Pimiä pohtii avioliittoaan Annassa: ”Tavallaan en tarvitse Teemua mihinkään ja kuitenkin kaikkeen”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.