Itse tehdyt yksityiskohdat tekevät kattauksesta persoonallisen

Ajatuksella katettuun pöytään on ilo istua nauttimaan ruoasta ja hyvästä seurasta. Kattauksen pienet itse tehdyt yksityiskohdat tekevät kattauksesta persoonallisen ja luovat tunnelmaa. Poimi tästä omaan pöytääsi parhaiten sopivat kattausvinkit!

Liina

Pöytäliina luo pohjan huolitellun näköiselle kattaukselle. Jos yksivärinen pöytäliina tuntuu tylsältä tai olet heittämässä punaviinin tahrimaa pellavaliinaa pois, katso tuunausvinkit täältä.

Betoniaskartelu

Betonista tehdyt kynttilänjalat ja tuikkukupit sopivat hyvin kevään ensimmäisten puutarhajuhlien kattaukseen. Kynttilät tuovat valoa hitaasti pimeneviin alkukevään iltoihin. Betonista voi tehdä myös pannunalusia.

Mosaiikkilyhdyt

Koristelemalla lasilyhtyjä pienillä lasimosaiikin paloilla saat niihin itämaista vaikutelmaa ja valo hehkuu kauniisti värillisten palojen lävitse. Mosaiikkilyhdyt voi koristella millefioreilla ja lasihelmillä, joita saa askartelukaupoista.

Huopa_alunen

Huovasta tehdyt pannun- ja lasinaluset suojaavat pöydän pintaa kupin tai lasin pohjasta tulevilta tahroilta.

Kranssi

Monen ulko-ovea koristaa kranssi. Se sopii kuitenkin myös juhlapöydän koristeeksi: Laita kranssin keskelle kynttilä tai pikkuleipiä tarjottavaksi. Kranssin koristeita voi vaihtaa vuodenaikojen ja sesonkien mukaan.

Servietit

Kirjotut pellavaservietit ovat kauniita ja kruunaavat hyvän kahvihetken. Lisäksi servietit ovat paperiserviettejä ympäristöystävällisempiä, sillä ne voi pestä.

Katso myös:
Kattausvinkkejä kotiin
Ideoita kesäkattaukseen
Ideoita kattaukseen

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Itse tehdyt yksityiskohdat tekevät kattauksesta persoonallisen

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X