Kotilieden ja Annan joululehti ilmestyi – Unelmien Joulu on tulvillaan ihania ideoita!

Annan ja Kotilieden joululehti 2019 ilmestyy kauppoihin jo lokakuussa – kaikkien joulua rakastavien iloksi!

Mitä antaa lahjaksi läheiselle, jolla on jo kaikkea ja vähän ylimääräistäkin? Kaipaatko tuoreita vinkkejä joulupöydän kattamiseen ja kokkailuun? Annan ja Kotilieden joululehti 2019, Unelmien Joulu, tuo kotiisi ideoita tämän joulun pehmeimpiin paketteihin ja maukkaimpiin herkkuihin. Koska jouluaattoon on jäljellä enää 61 päivää, vuoden tunnelmallisimman juhlan suunnittelun saa virallisesti aloittaa nyt.

Lue lisää: Rakas, tuttu ja tunnelmallinen suomalainen joulu – mistä jouluperinteemme tulevat?

 

Annan ja Kotilieden joululehti 2019

Annan ja Kotilieden joululehti 2019: 82 sivua lahjaideoita, ruokaohjeita ja vinkkejä joulukodin koristeluun

Unelmien Joulu -erikoisnumero paketoi yksien kansien sisälle lahjaideoita niin herkkusuulle, viininrakastajalle kuin sisustajallekin. Lukuisista eri lahjaideoista voi helposti koota mieleisen kokonaisuuden budjetista riippuen.

Miltä kuulostaisi huippulaadukas ja eksklusiivinen pullo Finca la Barcan savustettua oliiviöljyä ruokahifistelijälle? Nautiskelijalle voisi sen sijana sopia esimerkiksi palkittu suomalainen Oura-älysormus mittaamaan ja analysoimaan kehon toimintaa. Tai miten olisi Iittalan uusi Virva-valaisin?

Joulun ajan ei kuitenkaan tarvitse olla kulutushysterian juhlaa, sillä näppäräsorminen tekee paljon itse. Paketteihin voi kääriä kaupasta ostettujen lahjojen sijasta esimerkiksi itse neulotut ruutusukat tai pyyheliinoista ommellun soman olkalaukun.

Paketoi hurmaavat käsityöt vielä persoonallisiin kääreisiin. Maalaa lahjapaperit rennosti roiskien tai koristele tärkätyillä pitsitähdillä. Helppojen pitsitähtien askartelu onnistuu tumpelommaltakin askartelijalta. Ohjeet löydät Unelmien Joulu -lehdestä!

Ei makeaa mahan täydeltä – paitsi ehkä jouluna

Joulun erikoisnumerostamme löytyy lahjaideoiden lisäksi myös reseptejä pieneen naposteluun, suurempaan nälkään ja upeiksi pöytäkoristeiksi. Jouluiset siemennäkkärit tarjotaan viikunahillon ja erilaisten tuorejuustojen kanssa. Juomaksi loihdit vartissa kuuman valkosuklaajuoman.

Itse tehtyä glögiä terästää täyteläinen punaviini, ja pikasalaatin tuunaa talven eniten myydyin hedelmä, kullankeltainen persimon. Annan ja Kotilieden joululehti 2019 tarjoaa vielä tarkemmat reseptit ja ohjeet tekemiseen.

Unelmien joulu, Annan ja Kotilieden joululehti 2019

Joululehden upea Matkalla jouluun -ruoka- ja sisustuskokonaisuus kuvattiin Tren Salongissa Helsingissä.

Vaikka joulupöydän tekevät seura ja herkulliset ruoat, kauniilla koristeilla kruunaat kokonaisuuden.  Tunnelmaa luovat serviettiruusut, joiden ohjeen löydät myös Unelmien Joulu -lehdessä. Valitse kauneimmat ja kiinnitä ruusut kauden trendikkäimpään sisustusoksaan, eykalyptukseen.

Kerää muut juhlapöydän koristeet näppärästi luonnosta tai lähikukkakaupastasi. Muista, että kaiken ei tarvitse olla tuoretta! Kauniisti kuivuneet leikkokukat ovat joulun 2019 trendikkäin koriste, ja ne kaunistavat kotia pitkään.

Unelmien Joulu, Annan ja Kotilieden joululehti 2019 on myynnissä jouluun 2019 saakka.

Keskustelu

Tämäkö se oli se kauan odotettu Joululehti,täytyy sanoa että surkea parempaa odotin.

Minulle tuli lehdestä hyvämieli
ja toivon antavan sitä koko perheelle..
Annoin lehden tyttärelle joulun tunnelmaksi
sekä hänen pienelle tyttärelle
joulua nauttimaan…

Kommentoi juttua: Kotilieden ja Annan joululehti ilmestyi – Unelmien Joulu on tulvillaan ihania ideoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X