lahjakori

Lahjakori pelastaa pälkähästä – näin kokoat lahjakorin

Lahjakori on kätevä lahjaidea annettavaksi niin isälle, äidille, isovanhemmille kuin perhetutuillekin. Katso ohjeet, kuinka lahjakori kootaan!

Vain oma mielikuvitus on rajana, kun kokoat lahjakorin sisältöä. Korin sisällön voi valita oman rahatilanteen ja saajan mieltymysten mukaan. Lahjakori voi sisältää vain muutaman tai useamman tuotteen. Hyvään käyttöön tulevat varmasti esimerkiksi saajan lempisuklaa, mieleinen lukeminen tai elokuvaliput.

Lue myös: Joulukortti x 6 – katso ideat, mallit ja ohjeet ja askartele itse tehdyt joulukortit!

Arkisia tuotteita ei tarvitse arkailla. Lahjakoriin voi pakata kahvia, mausteita, pastaa tai hemmottelevaa sampoota ja saippuaa.

Jos rahaa on käytettävissä enemmän, voi koriin sujauttaa kauniin korun, hienoa viiniä tai lahjakortin hierojalle.

Jouluista mieltä koriin saa hyasinteilla, pipareilla ja glögillä. Lisäpiristystä ostettuun sisältöön tuovat itse tehdyt hillot, leivonnaiset tai kuusenkoristeet ja muut pienet käsityöt.

Lapsen lahjakoriin voi valita karkkeja, pieniä leluja, tarroja ja koulutarvikkeita.

Lue myös: Ihanimmat joululahjat: Nämä lahjat ehdit hankkia vielä viime tipassa

Lahjakori: ohje

  1. Lahjakoriksi käy esimerkiksi edellisen joulun kukkakorit, jos ne ovat vielä tallessa. Koreja voi etsiä myös kirpputoreilta.
  2. Asettele lahjat kauniisti koriin. Voit laittaa halutessasi korin pohjalle myös hieman kaunista paketointipaperia koristeeksi.
  3. Koko komeuden voi kääriä sellofaaniin. Tähän tarkoitukseen käy oivallisesti myös isokokoinen kinkun paistopussi. Tämän vaiheen voi myös jättää välistä, jos koria ei halua kääriä sellofaaniin.
  4. Viimeistele paketti kääräisemällä kauniin punainen rusetti pussin suun ympärille.
lahjakori

Lahjakorin voi koota myös tietyn värin mukaan valitsemalla tietyn värisiä tuotteita.

Avainsanat

Keskustelu

Tämä on todella hyvä idea! Koreja saa kaikenlaisia myös esim Tiimarista ja todella vain mielikuvitus on rajana! Teen tällaisen esim lasteni perhepäivähoitajalle.

Äidille laitan myös tälläisen korin Hänellä kun on jo kaikkea ikääkin on kuitenkin
79v

Kommentoi juttua: Lahjakori pelastaa pälkähästä – näin kokoat lahjakorin

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X