Missä tonttu luuraa? -kilpailun tonttu

Osallistu Missä tonttu luuraa -kilpailuun ja voita huikeita palkintoja jokaisena joulukuun viikkona!

Osallistu Kotilieden Missä tonttu luuraa -kilpailuun ja voit voittaa mahtavia palkintoja jokaisena joulukuun viikkona. Sinun tarvitsee vain etsiä tonttu Unelmien Joulu -sivulta löytyvästä jutusta.

Yhteensä neljä viikkoa – yhteensä neljä palkintoa. Piilotamme tontun jokaisena joulukuun viikkona eri Unelmien Joulu -sivulta löytyvään juttuun.

Osallistuaksesi kilpailuun sinun tarvitsee vain etsiä tonttu Unelmien Joulu -sivulta löytyvästä jutusta ja kertoa, missä jutussa tonttu oli piilossa.

Missä tonttu luuraa? -kilpailun tonttu

Osallistu Missä tonttu luuraa? -kilpailuun etsimällä tämä tonttu Unelmien Joulu -sivulta löytyvästä jutusta.

Unelmien Joulu -sivulle pääset tästä linkistä.

Jokaisen joulusta pitävän kannattaa ottaa Unelmien Joulu -sivu seurantaan. Sivulta löydät ohjeet joulun herkkuihin kinkuista pipareihin ja askartelet kauniit joulukoristeet sekä DIY-lahjat ja poimit ihanimmat joulurunot kortteihin.

Arvomme jokaisena joulukuun viikkona upean palkinnon

Kolmas kilpailu käynnistyy maanantaina 16.12.2019. Kilpailun palkintona on Nesti Danten saippuapaketti. Palkinnon arvo on yhteensä noin 40 euroa.

Etsi tonttu Unelmien Joulu -sivulta löytyvästä jutusta ja osallistu kilpailuun. Kolmannen viikon kilpailu on käynnissä 16.-22.12.2019.

Neljäs ja viimeinen kilpailu on käynnissä 23.12.2019–29.12.2019. Kilpailun palkintona on Clarinsin Double Serum -lahjapakkaus. Palkinnon arvo on yhteensä noin 115 euroa.

Keskustelu

Laittakaa ainakin seuraavaan lehteen missä ne tontut luurasi ja kertokaa missä oli vastaus kuponki

Kommentoi juttua: Osallistu Missä tonttu luuraa -kilpailuun ja voita huikeita palkintoja jokaisena joulukuun viikkona!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X