riisisuklaa

Valmista riisisuklaa Sami Kurosen Junnut kokkaa -kirjan helpolla ohjeella

Junnut kokkaa -kirjan ohjeella riisisuklaa on helppo ja nopea valmistaa esimerkiksi joulunajan myyjäisiin.

Riisisuklaa on herkku, josta monilla on makumuistoja – niin myös Sami Kurosella ja hänen veljellään Pasi Kurosella.

”Omassa lapsuudessamme nämä olivat todella suosittuja mutta nykyään ehkä vähän unohtuneita herkkuja. Todella helppo ohje, johon ei montaa raaka-ainetta tarvita”, Kuroset kertovat Junnut kokkaa -kirjassaan.

Lue myös: Sami Kuronen kokkaa sushia yhdessä 11-vuotiaan Oona-tyttärensä kanssa –  itse tehty sushi maistuu monta kertaa paremmalta kuin ravintolasta tilattuna

Riisisuklaa Junnut kokkaa -kirjan ohjeella

Valmistusaika 20 minuuttia

noin 40 kpl

Vaikeustaso: helppo, aloittelijakin pärjää

Ainekset

  • 120 g kookosrasvaa
  • 2 dl tomusokeria
  • 1 dl kaakaojauhetta (Van Houten)
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 8 dl riisimuroja
  • paperisia muffinivuokia

Riisisuklaan valmistusohje

  1. Sulata kookosrasva kattilassa. Ota kattila pois liedeltä ja lisää muut aineet. Sekoita tasaiseksi varovasti käännellen.
  2. Lusikoi sopiva määrä riisisuklaata paperisiin muffinivuokiin. Anna jähmettyä kylmässä.

Lue myös Anna.fi:stä: Sami Kurosen mehevä kanapasta syntyy vartissa – nämä kaksi helppoa reseptiä ovat hänen kiireisen arkensa pelastus

Osallistu arvontaan alla olevalla lomakkeella 31.12.2020 mennessä, ja voit voittaa kirjan omaksesi. Arvomme kolme kirjaa. Yhden kirjan arvo on 24,95 euroa.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Valmista riisisuklaa Sami Kurosen Junnut kokkaa -kirjan helpolla ohjeella

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X