Valmista riisisuklaa Sami Kurosen Junnut kokkaa -kirjan helpolla ohjeella
Junnut kokkaa -kirjan ohjeella riisisuklaa on helppo ja nopea valmistaa esimerkiksi joulunajan myyjäisiin.
Riisisuklaa on herkku, josta monilla on makumuistoja – niin myös Sami Kurosella ja hänen veljellään Pasi Kurosella.
”Omassa lapsuudessamme nämä olivat todella suosittuja mutta nykyään ehkä vähän unohtuneita herkkuja. Todella helppo ohje, johon ei montaa raaka-ainetta tarvita”, Kuroset kertovat Junnut kokkaa -kirjassaan.
Riisisuklaa Junnut kokkaa -kirjan ohjeella
Valmistusaika 20 minuuttia
noin 40 kpl
Vaikeustaso: helppo, aloittelijakin pärjää
Ainekset
- 120 g kookosrasvaa
- 2 dl tomusokeria
- 1 dl kaakaojauhetta (Van Houten)
- 1 tl vaniljasokeria
- 8 dl riisimuroja
- paperisia muffinivuokia
Riisisuklaan valmistusohje
- Sulata kookosrasva kattilassa. Ota kattila pois liedeltä ja lisää muut aineet. Sekoita tasaiseksi varovasti käännellen.
- Lusikoi sopiva määrä riisisuklaata paperisiin muffinivuokiin. Anna jähmettyä kylmässä.
Lue myös Anna.fi:stä: Sami Kurosen mehevä kanapasta syntyy vartissa – nämä kaksi helppoa reseptiä ovat hänen kiireisen arkensa pelastus
Osallistu arvontaan alla olevalla lomakkeella 31.12.2020 mennessä, ja voit voittaa kirjan omaksesi. Arvomme kolme kirjaa. Yhden kirjan arvo on 24,95 euroa.
Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Valmista riisisuklaa Sami Kurosen Junnut kokkaa -kirjan helpolla ohjeella