Juhlat

Juhlameikki aikuiselle naiselle: näin sen teet. Katso myös video!

Katso videolta helpot meikkausohjeet aikuisen naisen juhlameikkiin. Voit myös lukea ohjeet kohta kohdalta meikkausjutustamme. Näillä vinkeillä onnistut!

Ennen kuin aloitat meikin teon, huolehdi, että iho on puhdas, ravittu ja kosteutettu. Näin takaat sileän ja kestävän meikin koko päiväksi. Siisti myös kulmakarvat hyvissä ajoin ennen meikkausta, jotta punoitus ehtii tasaantua. Levitä tehotipat ja kosteusvoide viimeistään 15 minuuttia ennen meikin tekoa. Käytimme mallillamme silottavia ja ihon nuorekkuutta aktivoivia Lancômen Génifique -tehotippoja koko kasvojen alueelle ja Lancômen Visionnaire -kosteusvoidetta kaikkialle kasvoihin paitsi silmäluomille. Pysäytä video pysäytysnapilla, jos haluat tutkia meikkausta tarkemmin.

Ohjeet kohta kohdalta

1. Pohjusta simien alue silmämeikin pohjustusvoiteella. Se silottaa ja kiinnittää silmämeikin koko päiväksi. Yves Rocherin Perfect Primer -meikinpohjustusvoide sopii herkällekin iholle. Puuteroi luomet ja kulmakarvat kevyesti puuterilla.

2. Levitä luomiväripaletin vaalein sävy liikkuvalle luomelle ja keskisävy luomen vakoon. Levitä tummin sävy silmien ulkokulmiin ja häivytä ylöspäin. Pehmennä sävyjen raja-alueet. Sivele mustaa sävyä ohuella siveltimellä ripsien tyveen koko luomen pituudelta. Lisää vielä pieni siipimäinen korostus silmän ulkonurkkaan. Käytimme YSL:n Eye Palette Collector -luomiväripalettia, jossa on neljä luomivärisävyä ja musta rajausväri. Siivoa rapisseet meikit silmien alapuolelta meikinpuhdistusliinalla.

3. Levitä silmien alapuolelle, nenän pieliin, maksaläiskiin ja finneihin peitevoidetta. Pehmennä rajat. Käytimme Maybelline Fit Concealer -peitevoidetta, sävyä numero 25.

4. Levitä meikkivoide siveltimellä kasvoille, kaulalle ja korviin. Käytimme samettisen sileäksi ihon tekevää Chanelin Perfection Lumière Velvet -meikkivoidetta, sävyä numero 40.

5. Varjosta kasvot poskien kuopasta, nenän pielistä ja kasvojen reunat ovaalin muotoon. Käytimme Mac:in BB-voidepuuteria.

6. Levitä sormin nestemäistä tai voidemaista poskipunaa poskipäiden korkeimmalle kohdalle. Korkein kohta löytyy hymyilemällä. Käytimme Mac Cremeblend Blush -voidemaista poskipunaa.

7. Puuteroi kasvot kevyesti välttäen silmien alusia. Puuteroi myös kaula ja korvat. Exuviance Anti-ageing Finishing Powder -irtopuuteri peittää kevyesti ja samalla hoitaa ihoa. Levitä siveltimellä silmän alaluomelle vaalea luomiväri silmän sisänurkkaan ja keskisävyä alaluomen keskelle ja ulkonurkkaan. Levitä ohuella siveltimellä kevyesti tummaa sävyä alaluomen ulkonurkkaan ja ripsien tyveen.

8. Harjaa ripsiväri sekä ala- että yläripsiin. Käytimme Max Factorin tuuheuttavaa Masterpiece Max-ripsiväriä.

9. Täytä kulmakarvojen kolot kulmakynällä tai luomivärin sävyllä, joka on lähinnä kulmakarvojesi väriä. Harjaa sen jälkeen kulmakarvat kulmakarvageelillä yläviistoon, joko värillisellä tai läpinäkyvällä geelillä. Tämä pitää kulmat siistin ja tuuheamman näköisenä koko päivän. Vältä tekemästä kulmia liian tummiksi, liian tummat kulmakarvat tekevät kasvoista raskaat ja vanhentavat ilmettä. Käytimme Lorealin Brow artist -kulmakarvageeliä. Liimaa viuhkamaisia irtoripsiä haluamasi määrä. Enemmän ja pidempiä ulkonurkkaan ja keskelle, muutama lyhyempi sisänurkkaan. Rajaa huulet kauttaaltaan mahdollisimman samalla sävyllä, kuin mikä huulipunan sävy on. Väritä huulia rajauskynällä. Rajaus auttaa huulipunan pysymään huulissa paremmin ja estää sitä leviämässä huulten pieniin juonteisiin ja kasvoille.

10. Levitä huulipuna siveltimellä niin saat värin tarttumaan pienimpiinkin huulten juoviin. Lopuksi rajaa huulet huulipunalla. Suosi mattahuulipunaa, sillä se nuorentaa ja pysyy paremmin. Käytimme Clarinsin Rouge Eclat -huulipunaa, sävyä numero 17.

Käyttämämme ihonhoitotuotteet: Lancôme Génifique -tehotipat, Lancômen Visionnaire -kosteusvoide

Ihonhoitotuotteet

Käyttämämme meikit:

1. Yves Rocherin Perfect Primer -meikinpohjustusvoide. 2. YSL Eye Palette Collector -luomiväripaletti. 3. Maybelline Fit Concealer -peitevoide. 4. Chanel Perfection Lumiére Velvet -meikkivoide. 5. Mac CC-Colour Correcting -kivipuuteri. 6. Mac BB-voide. 7. Mac Cremeblend Blush -voidemainen poskipuna. 8. Exuviance Anti-ageing Finishing Powder -irtopuuteri. 9. Max Factor Masterpiece Max-ripsiväri. 10. L´Oréal Brow Artist -kulmakarvageeli. 11. Clarins Rouge Eclat -huulipuna, sävyä numero 17. Ja huulenrajauskynä.

Huom! Listassa kaksi puuterivaihtoehtoa nr. 5 ja nr. 8. Kivipuuteri on helppo ottaa mukaan ja irtopuuteri hyvä kotona käytettäessä. Et tarvitse molempia, toinen riittää.

Meikit

Video, kuvat ja teksti: Marita Kouhia, Kotiliesi Meikki, kampaus ja meikkausvinkit: Katja Arolinna, Toimisto, e-mail: katja@arolinna.fi Mekko: Stockmann 09 1211, korvakorut: Kalevala Koru 020 761 1311.

Tiedustelut: Chanel, Exuviance / 020 353 370, Lancôme, Maybelline, YSL / L’Oréal Paris 09 452 631, Mac /Stockmann 09 1211, Max Factor 09 4155 3373, Clarins 020 79100, Yves Rocher Finland 09 615 166.

Lue ammattilaisen vinkit juhlameikin tekemiseen

Kommentoi

Kommentoi juttua: Juhlameikki aikuiselle naiselle: näin sen teet. Katso myös video!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.