Muistilista järjestäjälle: Juhlien suunnittelua

  • Ketä tai mitä juhlitaan? Ovatko kyseessä häät, rippijuhla, valmistujaiset vai 50–vuotisjuhlat?
  • Missä juhlitaan? Millainen paikka sopii sekä kukkarolle että tilaisuuteen?
  • Mieti, mitä haluat tarjota. Kahvitus vai ruokatarjoilu? Tarvitaanko yöpalaa? Ruokalajeja ei tarvitse olla monta, mutta määrässä ei sovi pihistellä.
  • Ota kattauksessa huomioon vuodenaika ja värit.
  • Muista dieetit, erikoisruokavaliot, kansainväliset ruoka– ja tapatottumukset sekä juhlijoiden ikärakenne.
  • Tarkista kattaukseen ja juomien tarjoiluun liittyvät yksityiskohdat. Riittävätkö omat astiat vai vuokrataanko?
  • Katetaanko noutopöytä? Kun tarjolla on useita ruokalajeja, ruokien ottaminen hidastuu. Jos vieraita on sata, noutopisteitä on hyvä olla neljä. Vai onko istuva ruokailu? Millainen on sopiva pöytämuoto ja istumajärjestys? Kuka on kunniavieras, ja tarvitaanko pöytäkarttaa?
  • Mitä ohjelmaa? Kuka on seremoniamestari?

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Muistilista järjestäjälle: Juhlien suunnittelua

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X