Kata graafisesti mustavalkoisella

Mustavalkoisista astioista syntyy graafinen, nuorekas ja rento kattaus.

Grafiikkaa pidetään nuorten taiteena. Se on yleensä edullisempaa ja siksi sitä ostetaankin nuorille ylioppilas-, valmistujais- ja merkkipäivälahjoiksi enemmän kuin maalaus- tai veistotaidetta. Mikäpä siinä, tietynlaista mustavalkoisuuttahan pidetään muutenkin nuorisolle ominaisena.

Grafiikanlehdistä on hienoa koota keskenään toimivia sommitteluja, ja mustavalkoisista astioista nuorekkaanrentoja kattauksia.

Ensimmäisen kuvan kattaus: Postikortissa keikkuu Frans Toikkasen Totinen paikka -litografia. Marimekon Nanuk-, Hetkiä- ja silkkikuikka-mukit sekä Vihkiruusu-kahvikuppi 12,50-14,50 e/kpl. Mustapohjainen raitamuki 0,50 e, Kierrätyskeskus. Krokus-kahvi- ja teekupit aluslautasineen 40 e ja 49 e, valkoinen maustesirotin 15 e, Stadin design. Night Owls -keittiöpyyhe 12 e, Loftis. seepraraitaiset muffinssivuoat 3,90 e / 24 kpl, Stockmann. Taustan verhokangas 7,90 e/m ja pöydällä erikoisleveä, harmaa erikoisleveä Ginepro-pellava 56,10 e/m, Eurokangas.

Toisen kuvan kattaus: Kortissa Heta Kanasen etsaus, akvatinta- ja pehmeäpohjatyö sydänpuu ii. Valkoinen Oiva-kaadin 34 e, Marimekko. Mustat Maljaanin keramiikkakupit 12 e/kpl, Jonk. Valkoinen sirotin 15 e, Stadin Design. Sarita Koivukosken raidallinen keramiikkavati 25 e.

Kolmannen kuvan kattaus: Valkoiset kohoraitaiset keittolautaset 17 e/kpl, Mosa Interiors. Musta keramiikkapikari 22 e, Jonk. Casan puulautanen 12,90 e, Stockmann. Mustat sirottimet 10 ja 25 e/kpl, Stadin Design. Lehtikuvioinen pellavapuuvilla 18,60 e/m, Eurokangas. Servetit kuvausrekvisiittaa.

Lue myös:
Harmaa hurmaa kattauksissa
Kata vahvoilla väreillä

Kuvat: Pekka Holmström

Avainsanat

Keskustelu

Hei,
olipa ihania tuotteita. Erityisesti pidin noista raitamukeista. Saakohan niitä jostain vielä uutena? Tai käytetytkin tietty kelpaa, kunhan on hyvässä kunnossa. Yritin katella täältä http://www.designkaupat.fi/ näitä eri designkauppoja läpitte, muttei sattunut silmään nuo raitamukit. Jos teillä on tietoa minkä merkkiset ne on olisin erittäin onnellinen. Ja jos löyty tuohon 50 sentin hintaan niin tuplasti onnellisempi 🙂

Kommentoi juttua: Kata graafisesti mustavalkoisella

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X