Juhlat

Kirpputori on lahjojen aarreaitta

Käy joululahjaostoksilla kirpputorilla. Toiselle tarpeeton, kaapissa toimettomana lojunut tavara voi olla toiselle aarre.

Vain mielikuvitus on rajana, kun lähdet tutkimaan käytettyjen tavaroiden kirjavaa ja arvaamatonta valikoimaa. Säästät ympäristöä, mutta myös rahaa. Lahjasi ovat taatusti yksilöllisiä.

Muista myös tuunaus: kirppikseltä löydetyt tekstiilit ja vaatteet saavat nopeasti päivitetyn ja uniikin ilmeen ompelulla, helmikirjailulla tai kankaanpainannalla.

Varmoja tärppejä kirppiksellä:

* Astiat * Kirjat * Levyt ja dvd:t * Hyväkuntoiset lelut

Oma suosikkini on Valtteri – Vallilan makasiinit Helsingissä, Aleksis Kiven katu 17.

Oletko sinä löytänyt hyvän kirpputorin? Kerro vinkkisi!

Teksti: Salla Kosunen

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kirpputori on lahjojen aarreaitta

kuppi

Kustomoimalla kirpputorivaatteita, saa niistä hauskoja ja uniikkeja lahjoja

t.m.järvelä, 71v.,rmki.

olen ollut jo n.30v. ajan kirpputorien ahkera löytöjen ostaja ja viime vuosina vastapäisestä talon kellarikerroksesta löytänyt alueen asukasyhdistyksen kierrätyspisteestä ilmaiseksikin vaatteita ja muuta tavaraa, se on suosiossa koko alueella, nykyään olen jo vähentänyt käyntiäni siellä, sillä paikat ovat täynnä mm.vaatteita.

-Kadonneen löydön metsästäjä-

Oma suosikkini Kajaanissa, Suomen Paras Kirppis : IITUKKA. Kannattaa ehdottomasti käydä kun lähellä satut olemaan! Löytyy myös netistä, http://www.iitukka.com

Siiri71

Nurmijärvellä on vielä aika tuntematon pieni kirpputori, TODELLA halvat hinnat. Mukava mies pitäjä.

30 v.kirppiksiä kiertänyt

nurmijärven tuntematon ,keskustan ulkopuolella oleva kirppis jossa ei myyjiä eikä asiakkaita .30 prosenttia ammattikauppiaitten ja pitäjän omaa tavaraa !!!EI KIITOS !!!

Masa A

Pirkan kirpputorikeskus Kangasalla. Lähellä lentolan prismaa, Mäkirinteentiellä.

Kirppisten kiertäjä

Ehdottomasti paras kirppis missä olen käynyt Pirkan kirpputorikeskus !

Hara

Itselläni ei ole ehdotonta suosikkia. Tykkään kierrellä jokaisella kirppiksellä mitä teidän. Ei ole väliä onko pieni vai iso kirppis koska loppu peleissä jokaisella kirppiksellä on samantapaisia asioita, joissain saattaa olla kuitenkin jotain erikoista. Suosittelen kaikkia käymään kirppiksillä koska siellä on halpaa, ja tuotteetkin ajavat täsmälleen saman asian kuin uudet kaupasta ostetut kalliit ostokset. Nuorempana itsekkin kävelin leuka pystyssä kirppareiden ohi, koska en voinut kuvitellakkaan että tuotteet ovat niin hyvin säilyneitä ja halpoja kuin ne tosi asiassa ovat.

mummi-56

Olen oikea suur kuluttaja kirppiksillä kesällä kierretään suomea ristiin rastiin ja kaikista kylistä löytyy kirppis ja eiku sinne ensteks. Ja joka kirppikseltä olen löytänyt kaikille kahden lapsen perheille kaikki lahjat nimi,- synttäri,- ja joululahjat, eikä kukaan ole takaisin tuonut päin vastoin kun nähdään lapset kyselee heti koska munni mennään kirpputorille. Annan jokaiselle jonkun euron ja pyydän ostamaan jotakin kaunista ja kyllä lapsilla on kyky nähdä tavaroissa jotakin kaunista.

NN

tulkaa nyt Hämeenlinnaan ihmessa ,täällä on hienot kirpputorit ja jotkut on ilmaisiakin ….

Sinun täytyy kommentoidaksesi.