3 x äitienpäiväkortti: Äänestä paras idea ja nappaa askarteluohjeet!

Kaipaatko ideoita äitienpäiväkortin askarteluun? Kokosimme kolme helposti ja nopeasti toteutettavaa ideaa. Äänestä paras äitienpäiväkortti ja ota askarteluohjeet talteen.

Itse tehty äitienpäiväkortti ilahduttaa äitiä taatusti. Joskus voi vain vaikea keksiä, millaisen kortin äidille askartelisi.

Ratkaisimme ongelmasi ja kokosimme kolme vaivatonta ideaa. Näiden ohjeiden avulla mattimyöhänenkin ehtii askarrella kortin itse. Muista myös äänestää suosikkiasi jutun lopussa!

Pohditko, mitä kirjoittaa äitienpäiväkorttiin? Kokosimme seitsemältä runoilijalta kauniita, äideistä kertovia säkeitä, jotka sopivat mainosti myös onnitteluvärssyksi. Katso koskettavimmat runot äideistä ja isoäideistä.

Lue myös: Lähetä Kotilieden e-kortti äitienpäiväksi!

Askartele äitienpäiväkortti kuivatuista kukista

Askartele diy-äitienpäiväkortti helposti ja nopeasti kuivatuista kukista.

Kuka ei pitäisi kukista? Säväytä ja askartele äitienpäiväkortti kuivatuista versioista. Kukat tekevät tästä äitienpäiväkortista kauniin ja persoonallisen.

Korttia voi myös muunnella, jos kuivatut kukat eivät innosta, tai niitä on vaikea löytää. Voit käyttää kuivattujen kukkien tilalla esimerkiksi pieniä helmiä tai pieniä, värikkäitä paperi- tai muovipaloja.

Katso ohje: Askartele äitienpäiväkortti kuivatuista kukista– tähän korttiin äiti ihastuu!

Askartele äitienpäiväkortti villalangasta

Askartele diy-äitienpäiväkortti helposti ja nopeasti langasta.

Haluatko askarrella äitienpäiväkortin itse, muttet halua läträtä liiman kanssa, ja valmista pitää syntyä vaivattomasti? Tämä idea on sinulle!

Villalangasta askarreltu sydänkortti todistaa, ettei itse tehty äitienpäiväkortti vaadi tuntien askarteluoperaatiota. Äitienpäiväkorttiin tarvitset vain korttipohjan, kynän ja pyyhekumin sekä neulan, sakset ja lankaa.

Katso ohje: Helppo ja nopea lapsille sopiva idea: Askartele äitienpäiväkortti villalangasta

Askartele äitienpäiväkortti, joka kertoo tunteesi

Äitienpäiväkortti on helppo askarella, kun on idea.

Äitienpäiväkortti on hyvä paikka paljastaa tunteet, jotka arjessa jäävät usein sanomatta. Tämä nopeasti ja vaivattomasti askarreltava äitienpäiväkortti sopii siihen täydellisesti.

Tulosta Kotilieden valmis mallipohja, liimaa se korttiin ja anna runosuonesi sykkiä. Kortin askarteluun et tarvitse muuta. Tämä äitienpäiväkortti sopii mainiosti pienille lapsille, kun vanhempi auttaa alkuvalmisteluissa.

Katso ohje: Askartele äitienpäiväkortti – pienille lapsille sopiva idea sulattaa äidin sydämen

Mikä äitienpäiväkorteista on mielestäsi paras?

Katso tilanne vastaamatta

Keskustelu

Kommentoi juttua: 3 x äitienpäiväkortti: Äänestä paras idea ja nappaa askarteluohjeet!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X