Lahja isälle: Nappaa viime hetken lahjavinkit – nämä 5 lahjaa ehdit vielä hankkia!

Jäikö lahjan hankinta viime tippaan? Tässä muutama viime hetken lahjavinkki isänpäiväksi.

Onko lahja isälle vielä hankkimatta? Tässä viisi lahjavinkkiä, jotka ehdit hankkia vielä viime tipassa.

Lue myös: Isänpäiväaskartelu – 10 ideaa, joilla ilahdutat isää

1. Anna isälle lahjaksi hellyttävä kortti

Pienen lapsen isä liikuttuu itse tehdystä kortista. Hellyttäviä ovat myös lasten omatekoiset lahjat, joiden käyttötarkoitus jää usein epäselväksi.

2. Lahja isälle voi olla pehmeä

Perinteisten alushousujen, pitkien kalsareiden ja sukkien lisäksi hyviä vaihtoehtoja ovat kauluspaita ja solmio, neule, kaulaliina ja pipo sekä hansikkaat, aamutakki, tohvelit tai yöpuku.

Lue myös: Isänpäivän aamiainen – näistä herkuista isä pitää varmasti

3. Isälle voi antaa lahjaksi ripauksen ylellisyyttä

Laadukas suihkusaippua, deodorantti tai after shave tulee varmasti käytettyä. Uusi parranajokone on hyvä valinta, jos vanha alkaa näyttää hiipumisen merkkejä. Rentouttavaksi lahjaksi sopii hierontalaite.

viime hetken lahja isälle voi olla esimerkiksi harrastukseen liittyvää.

4. Harrastavalle isälle sopii lahjaksi jotain harrastukseen liittyvää

Lukemista harrastava isä ilahtuu historiallisesta kirjasta, uudesta bestselleristä tai klassikkoromaanista. Kokkaaja on mielissään kunnon pippuri- ja suolamyllyistä, uudesta keittokirjasta, ammattimaisesta veitsisetistä tai miehekkäästä esiliinasta ja patakintaasta. Ulkoilua tai retkeilyä harrastava isä on otettu uudesta termospullosta, ruokatermoksesta, laadukkaasta repusta tai ulkoilupuvusta. Musiikin ystävälle oiva valinta on sopiva cd tai liput suosikkiyhtyeen konserttiin. Myös hyvä elokuva dvd:n tai elokuvalippujen muodossa ilahduttaa saajaansa.

Lue myös: Isänpäivän jälkiruoat: 5 x helppo jälkiruoka, joka onnistuu kaikilta

5. Lahja isälle voi olla myös aikaa

Lahjaksi voi antaa myös yhteistä aikaa, joka kiireisessä arjessa saattaa muuten olla vähissä. Elokuviin tai konserttiin voi lähteä koko perheen voimin ja nauttia lounaasta ravintolassa. Vaihtoehtoisesti laatuaikaa voi viettää kokkaamalla isänpäivän lounaan yhdessä kotona. Mukavaa yhdessäoloa on myös lautapelien pelaaminen tai se, että koko perhe käpertyy sohvan nurkkaan katsomaan hyvää elokuvaa.

Avainsanat

Keskustelu

Isälle lahjaksi kirje, johon jokainen perheenjäsen kirjoittaa omat ajatuksensa isälle. Pidän sinusta koska… Sinun kanssasi on mukava tehdä… Kiitos kun… Silloin oli hauskaa… Muistan kuinka…

Hyvä ajatus tuo kirje.mutta minun isä ei ole pitänyt yhteyttä niin on vähän hankale ottaa yhteyttä kirjeellä. Nyt ei ole enää mahdollisuutta kun hän on jo muuttanut ajasta ikuisuuteen.Olisi kiva jos sisarpuolet ottaisivat yhteyttä minuun.Minut kun on hyljätty niin minulla ei ole rohkeutta ottaa.

annan isälle kauniin esineen Fysiostick hieromavälineen isä voi hieroa sillä atk-hommissa jumittuneita hartioita http://www.fysiostick.fi verkkokaupasta voi tilata sellaisen lähettävät suotaan isälle. Aika vaivatonta ja jotakin uutta !!

Äitienpäivälahja helppo ja mukava lahja !!!
Nyt kun äitien päivä tulossa …. annan äidille ja isoäidille kauniin esineen Fysiostick akupainanta välineen http://www.fysiostick.fi verkkokaupasta voi tilata sellaisen lähettävät suoraan äidille. Helppoa ja vaivatonta

Joululahjaliput Sähkeet Uutiskomediashowhun on ollut tämän vuoden suosikki Helsingissä. Liput
2 lippua/30e saa jouluaattona viime hetkeen asti suoraan omaan sähköpostiin. Lahjan saaja voi päättää, milloin käyttää liput. http://www.jubileekomedia.com

Kommentoi juttua: Lahja isälle: Nappaa viime hetken lahjavinkit – nämä 5 lahjaa ehdit vielä hankkia!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X