Mitä naiselle ystävänpäivälahjaksi? 6 täydellistä ideaa

Romanttinen lahja sopii täydellisesti ystävänpäivään! Mitä sinä annat rakkaallesi tänä vuonna? Kokosimme kuusi lahjaideaa, joilla taatusit hurmaat rakkaasi.

Ystävänpäivänä on ollut Suomessa tapana juhlistaa ystävyyttä, mutta Yhdysvalloista tihkuu meille jatkuvasti vaikutteita, jotka muuttavat päivän luonnetta romanttisempaan suuntaan. Onkin jo aivan normaalia, että ystävänpäivänä muistetaan omaa kultaa pienellä lahjalla tai yllätyksellä.

Tavaralahjat ja krääsä ovat kuitenkin auttamattoman out. Nyt panostetaan kokemuksiin, elämyksiin ja yhteisten muistojen luomiseen! Paras ystävänpäivälahja naiselle on ajan henkeen sopivalla tavalla aineeton ja ympäristöystävällinen mutta silti täynnä tunnetta.

Poimi Kotilieden vinkkilistalta ikimuistoinen lahja, joka jää saajansa mieleen!

Lue myös: Näillä hurmaat! 5 x ystävänpäivän suklainen ruokalahja

6 ideaa: Paras ystävänpäivälahja naiselle

1. Vie rakkaasi syömään kivaan ravintolaan

Illallinen tai vaikka lounas sympaattisessa ja tunnelmallisessa ravintolassa on aina ihana yllätys, joka sopii merkkipäivään kuin merkkipäivään.

Mitä jos tänä ystävänpäivänä veisit rakkaasi syömään johonkin Suomen parhaimmiksi äänestetyistä ravintoloista? Kynttilöiden tuike ja maljan kohottaminen yhteisille vuosille takaavat romanttisen tunnelman.

2. Suunnittele yhteinen viikonloppureissu

Mikäli haluat panostaa ystävänpäivälahjaan hieman enemmän, anna kumppanillesi ystävänpäivänä kortti, jossa luvataan ihana viikonloppumatka kahden kesken.

Suunnittele reissu ja vie rakkaasi tutustumaan esimerkiksi johonkin kiinnostavaan kotimaankohteeseen muutamaksi päiväksi.

3. Lahjakortti hierojalle tai kasvohoitoon on ihana ystävänpäivälahja naiselle

Hemmottelulahjakortti lupaa pienen hetken omaa aikaa kiireisen arjen keskelle. Lahja huokuu rakkautta, sillä puolisosi kokee, että hänen jaksamisensa ja oma aikansa on sinullekin tärkeää.

Lahjakortti kuumakivihierontaan, kasvohoitoon tai vaikka jalkahoitoon on ihana yllätys, joka säilyy mielessä pitkään.

ystävänpäivälahja naiselle

4. Lahjaksi suoratoistopalvelun tai digilehden tilaus

Suoratoistopalvelu Netflixin tai HBO:n tilaus lupaa yhteistä aikaa parhaiden sarjojen äärellä, äänikirjapalvelu Bookbeatin tai Storytelin tilaus puolestaan toivoo lahjan saajalle rentouttavia hetkiä ihanien uutuuskirjojen parissa.

Moni ilahtuu myös laadukkaan lehden lukuoikeudesta. Kiinnostaisiko rakastasi esimerkiksi Kotiliesi, Deko, MaallaAnna tai Suomen Kuvalehti?

5. Pullo viiniä tai kuohuvaa ja kahdenkeskinen romanttinen hetki

Nappaa Alkosta jokin Kotilieden kuohuviinitestin suosikkikuohuvista ja ilahduta rakastasi kahdenkeskisellä hetkellä, jolloin keskitytte vain toisiinne. Puhelimet ja muut häiriötekijät ovat pannassa!

Sopikaa yhdessä, miten haluatte rentoutua. Olisiko yhteinen saunailta, kotona valmistettu illallinen vai elokuva sohvannurkkaan käpertyneenä teidän juttunne?

6. Yhteistä aikaa ja hemmottelua

Toisen pidempiaikainen huomioiminen arjen kiireiden keskellä vahvistaa suhdetta. Lupaa esimerkiksi antaa rakkaallesi jalkahieronta joka päivä yhden viikon ajan tai lupaa viedä hänelle aamiainen vuoteeseen joka lauantai kuukauden ajan.

Mitä sinä annat rakkaallesi tänä vuonna ystävänpäivälahjaksi? Kerro kommenteissa!

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mitä naiselle ystävänpäivälahjaksi? 6 täydellistä ideaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X