Nämä ystävänpäivälahjat kerkeät vielä tehdä – 5 helppoa ideaa

On taas se aika vuodesta, kun on aika muistaa ystäviä ja läheisiä. Paniikkiin ei ole aihetta, sillä listasimme viisi helppoa ja nopeasti toteutettavaa ohjetta, joiden avulla askartelet lahjan ystävällesi tuossa tuokiossa.

Vielä ehdit! Nämä viisi ystävänpäivälahjaa valmistuvat yhdessä illassa ja ilahdutat ystävääsi itse tehdyllä lahjalla.

1. Kukka-asetelma kaunistaa kodin

kukka-asetelma

Keväisistä sipulikukista taiot hetkessä kauniin ja persoonallisen kukka-asetelman, kun haluat muistaa ystävää ystävänpäivänä ja kukkakimppu tuntuu liian vähältä.

Istuta sipulikukat keittiön kaapeista löytyviin vanhoihin astioihin. Samalla astiat saavat uuden elämän.

Helmililjat näyttävät suloisilta mummon kahvikupeissa, kirpputorilta ostettu keittomalja saa syliinsä tulppaaneja ja vanha kastikekulho komistuu krookuksilla.

 2. Heijastin pitää ystäväsi turvassa

diy-heijastinHeijastin on halpa henkivakuutus ja oiva lahjaidea. Heijastinta parempaa lahjaa on vaikea kuvitella: lahjasi viestii, että välität lahjansaajasta ja haluat hänen pysyvän turvassa.

Näppärä muistaa kauniilla itse tehdyllä heijastimella läheisiään. Heijastimen voi askarella esimerkiksi sydämen muotoiseksi tai hihaan tai lahkeeseen kiinnitettäväksi.

3. DIY-vartalonkuorinta hemmottelee

Tämän DIY-vartalonkuorinnan teet helposti itse ja mikä parasta, kaikki ainekset löytyvät todennäköisesti jo ruokakaapistasi. Kahvipurut ja sokeri kuorivat ihoa samalla, kun kookosöljy kosteuttaa ja hunaja hoitaa ja ravitsee ihoa. Appelsiinin kuori viimeistelee vartaloa hellivän kuorinnan piristävällä vaikutuksella.

Hurmaavan tuoksuinen ja ekologinen vartalonkuorinta antaa ystävällesi hänen ansaitsemansa hemmotteluhetken.

4. Tarvikelaatikko pitää tavarat ojennuksessa

Tarvikelaatikko on askartelijan tai korujen ystävän unelma, sillä se pitää korut tai ompelu- ja askartelutarvikkeet ojennuksessa ja kätevästi kädenulottuvilla.

Laatikon valmistuksessa voit hyödyntää kotoa jo löytyviä materiaaleja. Vain luovuus on rajana.

5. Ystävänpäiväkortti on klassikko

ystävänpäiväkortti

Kaunis itse askarreltu kortti on jo itsessään lahja. Askartele yksilöllinen ystävänpäiväkortti kierrätysmateriaaleista tai jos kaapista ei löydy materiaaleja, osta korttipohja kaupasta ja tee siitä persoonallinen luomus. Näistä kolmesta vaihtoehdosta löydät varmasti sopivan kortin, halusit sitten ilahduttaa kaveria, kertoa tunteistasi rakkaallesi tai lähettää terveiset vanhalle tutulle tai sukulaiselle.

Viimeistele kortti kauniilla runolla tai mietelauseella.

Kaipaatko vielä lisää ideoita? Tässä 9 helposti ja nopeasti toteutettavaa ystävänpäivälahjaa, joita ystäväsi taatusti arvostaa.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Nämä ystävänpäivälahjat kerkeät vielä tehdä – 5 helppoa ideaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X