Juhlat

Jouluttaja tuntee joulun trendit ja aloittaa valmistelut jo syyskuussa – Testaa, miten kova joulufani olet!

Oletko maltillinen jouluilija vai joulun superfani? Kotilieden hauskalla testillä se selviää!

Jouluttaja on nimitys joulun superfanille, joka hihkuu innoissaan jouluvalmistelujen äärellä kesäkuusta lähtien. Oletko sinä tällainen joulufani tai tunnetko jonkun, jonka jouluintoilu saa läheiset pyörittelemään päätään? Tee Kotilieden hauska testi, jolla saat selville, oletko joulufani vailla vertaa vai vieläkö joku intoilee joulusta sinuakin enemmän!

Lue myös: Työpaikan pikkujoulut: selviätkö juhlista törmäämättä näihin 7 asiaan?

Jouluttajan joulurakkaudella ei ole vertaa

Jouluttaja alkaa valmistautua jouluun jo juhannuksena: lahjat hankitaan pitkin vuotta ja erilaisia jouluruokia testaillaan jo hyvissä ajoin ennen joulukuuta. Kuusi kannetaan sisälle viimeistään joulukuun alussa ja kodin valtaavat jouluiset värit, koristeet, tuoksut ja valot.

Jouluttaja on kartalla jouluisista trendeistä, sillä hän seuraa toisten jouluttajien jouluvalmisteluja jossakin Facebookin jouluaiheisessa ryhmässä, esimerkiksi Sydämeeni joulun teen -ryhmässä, Moderni ja skandinaavinen joulu -ryhmässä tai Ihana joulu -jouluaskarteluryhmässä. Käpyhyasintit, lumihiutalejoulutortut ja tonttuovet innostavat ja inspiroivat, joulumarkkinat kutsuvat puoleensa ja piparkakkutalot kohoavat korkeuksiinsa.

Jouluttajalle joulu on mielentila, jossa köllötellään lämpöisessä tunnelmassa jouluisten makujen ja tuoksujen ihmemaassa. Kuulostaako tuttulta?

Lue myös: Aineeton joululahja x 10: Mitä antaa joululahjaksi aikuiselle, joka ei halua lisää tavaraa?

Tee hauska testi: Kuinka kova jouluttaja olet?

Lue myös: Kauneimmat piparkakkutalot: Muumitalo, mummola, majakka, piparkakkukaupunki ja iki-ihanat Kieku ja Kaiku

Mitä sait testistä tulokseksi? Onko tulos mielestäsi totuudellinen? Kerro se meille kommenteissa!

Kommentoi

Kommentoi juttua: Jouluttaja tuntee joulun trendit ja aloittaa valmistelut jo syyskuussa – Testaa, miten kova joulufani olet!

kyynikko

Miksi tuo video torttujen taittelusta ei toimi?

Mummeli

Nappiin meni, en ole yhtään jouluihminen 👍

Sinun täytyy kommentoidaksesi.