Kehitimme pääsiäisen suosikkiohjeesta uuden version: et varmasti ole tehnyt Kinder-juustokakkua näin helposti!

Kinder-juustokakku on pääsiäisen hittiohje, mutta melko työläs valmistaa. Kyllästyimme vatkaukseen ja turhiin valmistusvaiheisiin ja kehitimme helpoista helpoimman version, jossa maistuu täydellisesti valkosuklaan, maitosuklaan ja tuorejuuston yhdistelmä.

Kinder-juustokakku tehdään nyt helpommin kuin koskaan aikaisemmin.

Pääsiäisen suosikkiohjeisiin on kuulunut jo muutamien vuosien ajan erilaiset Kinder-suklaasta tehdyt pääsiäisherkut. Suklaaleivonnaiset kuuluvat pääsiäiseen olennaisesti, joten yksi uusi resepti on aina tervetullut lisä reseptiaarteisiin.

Lue myös: Kinder-leivonnaiset ihastuttavat – Katso videolta, miten Kinder-juustokakut syntyvät

Kinder-juustokakku helpoista helpoimmalla tavalla

Erilaiset Kinder-juustokakut ja muut pääsiäisen suositut suklaaherkut ovat usein hieman työläitä. Kaikelle leivonnalle on aina paikkansa, mutta joskus leivontapeukalo kutisee siihen malliin, että on saatava jotain todella helppoa ja herkullista.

töhnämuna, töhnä-kinder, pääsiäinen, pääsiäisruoho, leipominen, ruoka, ruokaideat, pääsiäisherkut, kinder

Suklaapossun ilman liivatetta tehty kolmen suklaan juustokakku on hieman työläs, vaikka herkullinen onkin. Minttusuklaakakku on taivaallinen ja jalat alta vievä, mutta sekään ei valmistu aivan hetkessä.

Piparkakkutalon Akka -blogissa on herkulliset Kinder-juustokakkutäytteiset töhnämunat, joita kannattaa kokeilla. Mutta nekään eivät ole niin herkulliset kuin tämä Kotilieden helpoista helpoin Kinder-juustokakku. 

Ohje sai alkunsa siitä, että emme jaksaneet väsätä kerroskakkua. Tämä juustokakku piti ajatella uudestaan ”out of the box”. Mitä ihmettä niin herkullisen idean ympärille voisi kehitellä?

Chili-suklaajuustokakku

Tarve oli tehdä isolle porukalle kerralla jotain todella päräyttävän herkullista. Peltileivonnaiset toimivat aina, kun puhutaan isosta porukasta. Juustokakku piti siis tehdä pellille. Eikä sen tekemiseen saisi kulua useaa tuntia eikä varsinkaan yön yli hyydyttelyä.

Päädyimme tekemään helpoista helpoimman Kinder-juustokakun kahden kerroksen peltileivonnaiseksi, jossa alaosassa on herkullinen valkosuklaa-juustokakkupohja ja päällä täydellinen maitosuklaakerros.

Tähän ohjeeseen ei ole käytetty varsinaisesti Kinder-suklaata ollenkaan. Täydellinen makuyhdistelmä tulee valkosuklaalla maustetusta juustokakkupohjasta, johon tulee fantastinen maitosuklaakuorrutus. Kakku paistetaan miedolla lämmöllä uunin alatasolla. Parhaimmillaan se on täysin jäähtyneenä.

maalatut kananmunat, marmorointi, vahatekniikka, pääsiäinen, askartelu, pääsiäismunat

Jos kakkua jää yli, käytä se vaikka pappilanhätävara-tyylisesti. Murusta kakkua jälkiruokakulhon pohjalle, tee päälle suklaalla tai kaakaolla maustettu kermavaahto tai suklaamoussetyyppinen vaahto ja murusta joukkoon pääsiäismunien suklaata tai pääsiäiskaramelleja. Myös keltaiset säilykepersikat sopivat siihen loistavasti. Persikkatölkin mehulla voi kostuttaa kakkumurut ja pilkkoa hedelmälihan kulhoon.

Katso myös muut pääsiäisen ajan vinkit Kotilieden pääsiäisosiosta!

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kehitimme pääsiäisen suosikkiohjeesta uuden version: et varmasti ole tehnyt Kinder-juustokakkua näin helposti!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X