Rahkaa myslillä

Rahka kuuluu pääsiäiseen

Pääsiäisateria kruunataan rahkalla. Kevyt maitorahka antaa leivonnaisille raikkaan happaman maun. Erilaiset rahkapiirakat ja hyydytettävät kakut sopivat pääsiäispöytään.

Maitorahka on kiinteähkö hapan maitotuote, joka luokitellaan sekä piimävalmisteeksi että tuorejuustoksi. Maitorahka on erinomainen proteiinin lähde.

Lisäksi sen rasvapitoisuus on vain alle 1 %, joten siitä valmistetut leivonnaiset ovat myös kermaleivonnaisia kevyempi vaihtoehto.  Perinteisen maustamattoman maitorahkan lisäksi nykyisin on saatavana myös maustettuja rahkavalmisteita.

Raikasta pääsiäisen kakkuja ja pullia rahkalla!

Pullataikinapohjainen ja persikka-rahkatäytteinen rahkapiirakka on rahkaleivonnaisten iki-ihana klassikko. Aprikoosi-rahkatäytteellä täytetty kääretorttu on mutkaton valmistaa ja maistuu raikkaalta.

Sitruunalla maustettu rahkakakku tarjotaan hedelmien kera. Mandariinikakku kootaan pistaasipähkinöillä maustetuista marenkilevyistä ja täytteenä on valmiista sitruuna-rahkavalmisteesta valmistettu täyte.

Herkullisen jogurttihyytelökakun täytteeseen tulee sekä rahkaa että jogurttia.

 

Muista myös ilahduttaa ystäviäsi maksuttomalla pääsiäiskortilla!

Lue myös:

Helppo pääsiäisateria kevään kunniaksi
Pääsiäismenu perinteiseen tapaan
Lammasta pääsiäisen kunniaksi
Rahka kuuluu pääsiäiseen
Makean maltaista mämmiä
Pääsiäiskoristeet kierrätysmateriaaleista

Keskustelu

Kommentoi juttua: Rahka kuuluu pääsiäiseen

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X