Parempi valikoima

Alkon lippulaiva on Arkadian myymälä Helsingissä. Myymälässä on perustuotteiden lisäksi erikoisvalikoima, jonka tuotteita ei muista myymälöistä saa.

Erikoisvalikoiman tuotteet ovat laatuviinejä, joita saattaa olla tarjolla vain muutama pullo. Joukossa on lähes 600 euroa maksava Tokaiji, mutta myös laatuviinejä ihan kohtuulliseen hintaan.

Valikoimaan kuuluu myös väkeviä viinoja ja oluita, joita myymälässä onkin mielenkiintoinen rivi. Erikoisoluet ovat nyt viinien veroinen harrastus.

Myymäläpäällikkö Timo Susi alaisineen tekee parhaansa auttaakseen asiakkaita löytämään haluamansa tuotteen. Myymälässä on myös palvelutiski, josta apua löytyy vaikka juhlajuomien valintaan.

Timo Suden lempijuoma on hyvä samppanja. Tosin monet italialaiset tai espanjalaiset kuohuviinitkin yltävät lähes samalle tasolle.

– Nousussa ovat saksalaiset ja itävaltalaiset laatuviinit ja jotkut uudet viinialueet kuten Espanjan Bierzo ja Toro. Oluiden lisäksi väkevistä uusi mielenkiinnon kohde tulee olemaan viski. Pinot Noir on uusi suosikkirypäle. Sen rinnalle on nousemassa valkea Pinot Grigio.

Alko Arkadia, Salomonkatu 1, Helsinki p. 020 711 2102

Keskustelu

Kommentoi juttua: Parempi valikoima

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X