Ystävänpäiväkortti, askartelu

Ystävänpäiväkortti ilahduttaa ystävää – katso 5 helppoa ideaa!

Kotilieden e-korteissa on myös ystävänpäiväkortteja, joilla voit ilahduttaa ystävää tai rakastasi.

Ystävänpäivä on täydellinen aika muistaa läheistä, ystävää tai omaa rakasta. Ilahduta ystäväsi päivää lähettämällä ystävänpäiväkortti, joka tuo takuulla hymyn huulille!

Lue lisää: Valitse ystävänpäiväruno – kokosimme lukijoiden lempirunot

Kokosimme yhteen muutamia helppoja ohjeita, joiden avulla ystävänpäiväkortteja on helppo tehdä, vaikka askartelu ei olisikaan vahvinta alaa. Ystävänpäiväkortin voi askarrella vaikka yhdessä lasten kanssa tai korttiin voi kirjoittaa syvimmät tunteet omalle kullalle. Tai miksipä et lähettäisi kortin sijasta hauskaa ystävyyden käärettä tai vaikka näppärää, sähköistä e-korttia?

Kaipaatko ystävänpäiväkorttien askarteluun ideoita? Kehitimme kolme helppoa ja nopeasti tehtävää mallia, joilla voit muistaa läheisiäsi.

Nämä kolme kortti-ideaa on helppo toteuttaa yhden illan aikana – ja mikä parasta, suurin osa tarvikkeista löytyy todennäköisesti jo kaapeistasi. Tuunaa, sovella ja inspiroidu erilaisista korteista, joiden teossa onnistuu aloittelijakin! Ohjeet kortteihin löydät täältä.

Kaunis ystävänpäiväkortti voi syntyä myös kierrätysmateriaaleista

Nostalgian rakastaja askartelee kortin ystävänpäiväksi kotoa löytyvistä hurmaavista aarteista. Muista ystävää esimerkiksi hurmaavalla kortilla, joka on taiottu näppärästi kierrätysmateriaaleista. Kääri kierrätysmateriaaleista askarreltu nostalginen ystävänpäiväkortti vielä kierrätystapetista taiteiltuun kirjekuoreen, niin kortti saa arvoisensa kääreen. Ohjeet löydät täältä.

Kierrätysmateriaalien avulla syntyy myös hurmaava kukkiva kortti. Tämä kortti kannattaa paperikierrätyksen sijaan nakata multaan, missä kortista alkaa kasvaa kukkia – kirjaimellisesti! Kananmunakennosta silputun massan sekaan ripotellaan siemeniä, ja kortti alkaa itää, kun sen pitää kosteana.

Voit laittaa kukkivaan korttiin myös yrttien siemeniä, jolloin kortista kasvaa saajalleen syötävää. Näin ystävänpäiväkortti jaksaa ilahduttaa vielä kauan ystävänpäivän jälkeenkin! Ohjeet kortin tekoon löydät täältä.

Lue lisää: Testaa, oletko hyvä ystävä

Ystävänpäiväkortit ilahduttavat myös sähköisesti

Jos ystävänpäiväkortin lähettäminen postitse ei ole mahdollista tai askartelu ei ole vahvinta alaasi, ystävänpäiväkortit ilahduttavat myös sähköisessä muodossa! Kotilieden e-korteista löytyy kortteja eri juhlia varten, ja joukosta löytyykin myös ystävänpäiväkortteja, joilla voit ilahduttaa ystävää tai rakastasi. Ihaninen e-korttien joukosta löytyy vaihtoehtoja niin leivonnan ystäville kuin hempeän vaaleanpunaisten kukkien rakastajalle.

Sähköiseen e-korttiin voit kirjoittaa vastaanottajalle oman tervehdyksesi, ja kortti lähetetään vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen. Kortin käyttäminen ja lähettäminen on täysin ilmaista. Lähetä maksuton e-kortti täältä!

Avainsanat

Keskustelu

Vastaanottaja ei saa korttia näkyviin, koska kortin numero on siirtynyt seuraavalle riville. Korjatkaa virhe nopeasti, ennen kuin tilaajat hermostuvat.

Laitoin eilen e-kortin ystävälle ja valitsin päiväksi 14.2 kello 10, se lähti kuitenkin heti perille, kertoi saaja!

Hei nimimerkki hopeakauris, e-kortteja ajastaessa pitää muistaa laittaa raksi ruutuun kohdassa ”Haluan, että kortti lähetetään myöhemmin.” Muuten ajastus ei toimi ja kortti lähtee vastaanottajalle heti.

Kiitos tästä mahdollisuudesta. Ainakin joulukortit menivät perille. Kauniita ovat kortit. Hyvää ystävänpäivää ja samalla laskiaista. Pidetään ystävistä huolta!

HYVÄÄ YSTÄVÄN PÄIVÄÄÄ TEILLE MOLEMMILLE.

T.SIRKKA JA AHTI

ET OLLUT UIMASSA ETKÄ VOIMISTELEMASSA, OLETKO SAIRAS

Kommentoi juttua: Ystävänpäiväkortti ilahduttaa ystävää – katso 5 helppoa ideaa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X