Juhlat

Ystävänpäiväkortti ilahduttaa ystävää – katso 6 helppoa ideaa ja nappaa talteen ihanat runot!

Muista ystävää tai rakastasi ystävänpäivänä ja askartele ystävänpäiväkortti näiden helppojen ohjeiden avulla!

Ystävänpäivä on täydellinen aika muistaa läheistä, ystävää tai omaa rakasta. Ilahduta ystäväsi päivää lähettämällä ystävänpäiväkortti, joka tuo takuulla hymyn huulille.

Ystävänpäiväkortteja on helppo tehdä, vaikka askartelu ei olisikaan vahvinta alaa. Ystävänpäiväkortin voi askarrella vaikka yhdessä lasten kanssa, tai korttiin voi kirjoittaa syvimmät tunteet omalle kullalle. Tai miksipä et lähettäisi kortin sijasta hauskaa ystävyyden käärettä tai ihanaa kirjettä, jonka olet viimeistellyt runolla?

Kokosimme yhteen helposti ja nopeasti tehtävät korttimallit, joilla voit muistaa läheisiäsi.

Kaikki kortti-ideamme on helppo toteuttaa yhden illan aikana – ja mikä parasta, suurin osa tarvikkeista löytyy todennäköisesti jo kaapeistasi.

Tuunaa, sovella ja inspiroidu erilaisista korteista, joiden teossa onnistuu aloittelijakin. Kiinnostavuutta kortti-ideoihin saat, kun testailet niihin erilaisia väriyhdistelmiä ja materiaaleja.

Ystävänpäiväkortti moneen makuun

Nostalgian rakastaja askartelee kortin ystävänpäiväksi kotoa löytyvistä hurmaavista aarteista. Muista ystävää esimerkiksi hurmaavalla kortilla, joka on taiottu näppärästi kierrätysmateriaaleista. Kääri kierrätysmateriaaleista askarreltu nostalginen ystävänpäiväkortti vielä kierrätystapetista taiteiltuun kirjekuoreen, niin kortti saa arvoisensa kääreen. Ohjeet löydät täältä.

Kierrätysmateriaalien avulla syntyy myös hurmaava kukkiva kortti. Tämä kortti kannattaa paperikierrätyksen sijaan nakata multaan, missä kortista alkaa kasvaa kukkia – kirjaimellisesti! Kananmunakennosta silputun massan sekaan ripotellaan siemeniä, ja kortti alkaa itää, kun sen pitää kosteana.

Voit laittaa kukkivaan korttiin myös yrttien siemeniä, jolloin kortista kasvaa saajalleen syötävää. Näin ystävänpäiväkortti jaksaa ilahduttaa vielä kauan ystävänpäivän jälkeenkin. Ohjeet kortin tekoon löydät täältä.

Yksi hauska vaihtoehto kortille on hieman suuritöisempi ”räjähtävä laatikko”. Laatikon juju on sen sisään tehdyissä kerroksissa: kun kannen nostaa ylös, laatikko avautuu kuin kukan terälehdet. Löydät laatikon askarteluohjeen täältä.

Helpon ystävänpäiväkortin askartelet washi-teipistä ja valmiista korttipohjista. Ohjeen löydät täältä. Jos haluat korttiin tujauksen lisäpersoonallisuutta, voit kirjailla siihen tekstit kalligrafialla.

Lue myös: Rakastatko kuin susi, flamingo vai kyhmyjoutsen? Testaa, mitä eläintä muistutat rakkaudessa

Runo viimeistelee kortin

Ihana tervehdys ystävänpäivänä ei välttämättä vaadi kummoisia askartelutaitoja. Joskus kaunis runo tai aforismi kiteyttää ystävänpäivän ajatukset kaikista osuvimmin yhteen. Poimi ystävänpäiväkorttiin täydellinen runo tai ajatelma koosteistamme.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Ystävänpäiväkortti ilahduttaa ystävää – katso 6 helppoa ideaa ja nappaa talteen ihanat runot!

liri

hyvää ystävän päivä

hann

hyvää ystävänpäivää!!<33

humaniitta

Mites lähetät kun et tiedä ystäväsi sähköpostiosoitette

Mummeli

Vastaanottaja ei saa korttia näkyviin, koska kortin numero on siirtynyt seuraavalle riville. Korjatkaa virhe nopeasti, ennen kuin tilaajat hermostuvat.

hopeakauris

Laitoin eilen e-kortin ystävälle ja valitsin päiväksi 14.2 kello 10, se lähti kuitenkin heti perille, kertoi saaja!

Laura Tuomela

Hei nimimerkki hopeakauris, e-kortteja ajastaessa pitää muistaa laittaa raksi ruutuun kohdassa ”Haluan, että kortti lähetetään myöhemmin.” Muuten ajastus ei toimi ja kortti lähtee vastaanottajalle heti.

Hellu

Kiva palvelu!

marjuska

Ihania kuvia ja palvelu kiva juttu.Saas nähdä meneekö kortit perille.

Virpi-Ilona

Kiitos tästä mahdollisuudesta. Ainakin joulukortit menivät perille. Kauniita ovat kortit. Hyvää ystävänpäivää ja samalla laskiaista. Pidetään ystävistä huolta!

……

ok

koulu

hyvää ystävänpäivää

sikkke

HYVÄÄ YSTÄVÄN PÄIVÄÄÄ TEILLE MOLEMMILLE.

T.SIRKKA JA AHTI

ET OLLUT UIMASSA ETKÄ VOIMISTELEMASSA, OLETKO SAIRAS

Sinun täytyy kommentoidaksesi.