1. Pohjustus

Poskipunan levitys oikeaoppisesti

Oikean meikkivoidesävyn valinta on tärkeää. Kokeile sitä aina kasvoille, ei ranteelle eikä muuallekaan. Pyyhkäise paria sävyä poskelle ja tutki tarkkaan, mikä niistä häviää ihoosi. Se on oikea sävy. Levitä meikkivoide alkaen kasvojen keskiosasta. Käytä voidetta vähän, vain sen verran, että saat luonnollisen tuloksen.

2. Oikea sävy

Poskipunan levitys oikeaoppisesti

Poskipuna on kasvojen pikakaunistaja. Oikea sävy on sama, joka poskillesi ilmestyy punastumisen tai lenkin jälkeen. Poskipunaduo on hyvä idea: hennompaa sävyä ensin alle ja sitten kirkkaampaa päälle, jotta koko väritys ei katoa ennen kuin ehdit ulos ovesta.

3. Oikea paikka

Poskipuna kannattaa levittää joustavalla pehmeällä siveltimellä. Jos olet nuori, kokeile hyvin häivytettyä palloa keskellä poskea. Meille muille hyvä siveltimen suunta on silmän iriksen kohdalta viistosti ylös kohti ohimoa. Häivytä hyvin, jotta et näytä sairaalta.

Poskipunan levitys oikeaoppisesti

Tämä meikkipohja syntyi Dr Hauschkan tuotteilla:

Dr Hauschkan meikkisarja uudistui kokonaan tänä keväänä sarjan 50-vuotisjuhlan kunniaksi. Hoitaviin rohdoskasveihin perustuvan ihonhoitosarjan uusi meikkivoide ei sisällä synteettisiä tuoksuja eikä värejä. Sen pehmeä koostumus levittyy iholle kevyenä.

Meikkipohjan tuotteet

Dr Hauschka -meikkivoide, sävy 01, 34,90e, Ecotools -poskipunasivellin 9,90e ja Dr Hauschka Blush Duo, Soft Apricot, 28,90e.

Juttu on julkaistu Kotiliedessä 10/2017.

Saatat olla kiinnostunut myös seuraavista kauneusjutuista:

Kulmakarvat kuntoon Suvi Tiilikaisen ohjeilla

Tee ihoa hellivä DIY-kuorintavoide itselle tai lahjaksi – kaikki ainekset löytyvät jo kaapistasi!

Eroon maksaläiskistä? Ihotautien erikoislääkäri kertoo, kuinka onnistut ja vältyt pigmenttiläiskiltä

Testasimme 10 kasvoille tarkoitettua aurinkovoidetta – parhaat tuotteet lapsille, herkkäihoisille ja helposti palaville

Haluatko häivyttää tummat silmänaluset ja silmäpussit? Älä tee näitä virheitä meikatessasi!