Oon tehnyt lähiaikoina tosi hyviä kirppislöytöjä. Makuuhuoneen projektia varten löysin ison pinon puisia valokuvakehyksiä, jotka ajattelin maalata ehkä valkoisiksi 🙂

Metallinen hedelmäkori on myöskin kirppikseltä, mutta laitoin nyt noi sipulit sinne kun viimeinen omppu tuli syötyä aamulla. Täytyykin ostaa iso kasa mandariineja ja punaisia omenoita tuohon.

Mustavalkoinen keittiöpyyhe, pitsikorit ja servetit ovat kaikki hennesin nettikaupasta tilattuja. Keittiöpyyhe on tosi kiva 🙂 Ja noi korit ajattelin sijoittaa kylppäriin säilömään pumpulia ja kylpykuulia, joita ostin joskus vaikka meillä ei edes ole ammetta. Ne tuoksuu niin hyvältä!

Lisäksi makkariin löytyi uudet verhot ja mukaan lähti myös pieni punainen tarjoilukippo, joka on just sopiva glögin kanssa tarjottaville manteleille ja rusinoille. Seuraavaksi hankintalistalla olis uusi päiväpeitto. Oon käynyt ihastelemassa yhtä isoa päiväpeittoa Indiskan liikkeessä, mutta en ole vielä raaskinut ostaa sitä..

Avainsanat

Kommentit (4)

Tervetuloa takaisin, uuden blogin muodossa. Osoite laitettu seurantaan 🙂
Innolla jään odottelemaan herkku-päivityksiä !

Mustavalkoinen on meilläkin uus hitti 🙂

oi,nuo pitsikorit on ihanat,mistä ostit…ja kirppislöytö kelpais tännekkin,hieno…minä olen miettinyt jo jonkin aikaa,että pitäisikö maalata makkarin seinä,kun on ollut fuksianpunainen jo pitkään ;D

Upee keittiöpyyhe joka sopis tosihyvin meidänki keittiöön 🙂

Kommentoi juttua: UUTTA KOTIIN

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X