Oi mikä ihana tuoksu valtaakaan kotimme! Ostin muutaman hyasintin ja koska kauniit kukat näyttivät niin orvoilta valkoisissa ruukuissaan, halusin vähän koristella niitä 🙂

 Reunustin hyasintin pehmoisella pumpulilla ja ripottelin kimalletta päälle. Nyt näyttää paljon kivemmalta 🙂

Eilisellä kauppareissulla mukaan tarttui myös tuollainen Hyvää Joulua-teksti, joka löysikin paikkansa vaaleanpunaisen hyasintin kimallepumpulipilven päältä. Ostin myös vihreitä ja punaisia konvehtivuokia sekä piparminttutankoja, joita kodin koristamisen lisäksi aion ripustella lahjapaketteihin mukaan.

Ison tuoksukynttilävalikoiman joukosta oli vaikea valita, mutta päädyin kuitenkin näihin: kirsikkasuklaa, kookos ja vanilja 🙂

Kommentit (9)

Kiva koristeluidea. Varastan sen!! 😉
-Äiskä

Nyt on melkein pakko näiden kuvien jälkeen lähteä ostamaan lähipäivinä hyasintteja. Ilman niitä ei joulu tunnu joululta. 🙂 Ihana blogi sinulla! Kiva kun kävit kommentoimassa, niin löysin minäkin visiitille tänne.

Hyasintti on minun joulukukkani 🙂 Täytyykin muistaa tuo sinun koristeluideasi.

Mulla tarttui Anttilasta myös matkaan tuo Hyvää Joulua kyltti ja mietin vielä että mihin sen laittaisin. Kranssiinkin se sopisi hienosti (^^,)Ihastelin tänään valkoisia Hyasinnteja mutta en ihan vielä ostanut. Kiva idea tuo pumpuli ja kimalle!

Saakohan ideaasi lainata? 🙂

voi että kuinka kauniit,rakastan hyasinttien tuoksua =)

Ihana idea =) Ekasta kuvasta katsoin että siinä on saippuavaahtoa, mutta pumpuli on varmaan vähän fiksumpi idea (ja pitkäkestoisempi):D

Voi miten ihanaisen ihana blogi! Harmi kun ei sinulla ole täällä näkyvissä Lukijat-palkkia, niin en pääse lukijaksi! Ennen se onnistui vaikka sitä ei ollutkaan, mutta bloggeritunnukseni on nykyään hieman viallinen ja pääsee lukijaksi vain jos on se lista lukijoista tuossa. Olen kirjoittanut aiheesta tekstinkin itseasiassa.. 🙂

Tässä:
http://riemuloikka.blogspot.com/p/onko-sinulla-blogspotin-blogi-ole-hyva.html

Kiitos hyasintti-ideasta, jotain tosi valkoista tässä suunnitellutkin joulukukkiin tänä vuonna 🙂
Kiva blogi sinulla, laitan linkityslistaani.

Kommentoi juttua: TUOKSUA JA KIMALLUSTA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Ihanaa lauantaita! 🌹
.
.
.
#viikonloppu #lauantai #kukat #ruusukimppu #kahvikuppi #koti #instablogitfinland #kahvikuppi #weekendvibes #flowers #coffeemug #happyday #lifeisgood
  • Me jouduttiin tänään perumaan puistotreffit, kun tuntuu että ollaan tulossa kipeäksi. Jäätiin siis kotiin ja leivottiin pullaa 😊
.
.
.
#pullapäivä #pulla #leivonta #voisilmäpulla #voisilmäpullat #leivontablogi #leivontapäivä #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #ihanitsetehty #kahvi #kahvihetki #pullakahvit #baking #bakingblog #coffee #buttersugarbun #buttereyebun
  • Tänään me paistettiin banaanilettuja nimipäivien kunniaksi ja päätin jo aiemmin, että kerron pojan nimen täällä ja blogissa juuri tänään. Hyvää nimipäivää meidän ihana Hemmo! ❤️ Blogissa uusi postaus, jossa kerron myös mitä nimiä me oltiin aluksi suunniteltu ja miten kerroimme nimen muille ☺️
.
.
.
#nimipäivä #nimipäivät #banaaniletut #banaanipannarit #lettukestit #nallepannarit #herkkuhetki #nimpparit #taapero #heinäkuiset2016 #uusipostausblogissa #pancakes #bananapancakes #loveyoutothemoonandback
  • Viikonlopun menojen jälkeen alkoi taas arki ja tänään aamupala näytti vähän erilaiselta, kuin eilinen hotelliaamiainen 😁 Rakastu Arkeen-lautanen saatu @martinex.fi 🍍
.
.
.
#arki #maanantai #ananas #mansikka #kahvihetki #astiat #rakastuarkeen #nautihetkestä #rakastuarkeennautihetkestä #monday #pineapple #strawberries #coffeetime #lifeisgood
  • Tästä kakusta löytyy päältä rapea ja sisältä pehmeä marenkipohja. Reunoilla itse keitettyä kinuskia ja täytteenä kerma-mascarponevaahtoa. Päälle vielä reilusti tuoreita marjoja ja täydellinen pavlova-kakku on valmis! 😘

Tein pavlovapohjan @dansukkersuomi  ohjeella. Suora linkki uuteen postaukseen löytyy profiilista 👆

Ihanaa viikonloppua! ❤️
.
.
.
#leivonta #leivontablogi #ihanitsetehty
#pavlova #pavlovakakku #marenki #marenkikakku #kinuski #kinuskikakku #marjat #mansikkakakku #kesäkakku #kesäjuhlat #juhlatarjoilut #tarjoiluideat #leivojakoristele #gluteeniton #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #pavlovacake #meringue #meringuecake #strawberrycake #cake #glutenfree #bakingblog #baking #ilovebaking
  • Torstaista on muodostunut meillä siivouspäivä. Mun mielestä on ihanaa aloittaa perjantai ja viikonlopun vietto niin, että on edes vähän siistimpi koti 😁 Siivoan kyllä joka päivä jotain, mutta usein torstaisin vaihdan myös lakanat ja pesen lattiat jos jaksan.

Meillä on takapiha ihan mullin mallin salaojaremontin vuoksi, joten ostin muutamia yrttejä sisälle ennen kuin voidaan laittaa ne ulos multiin. Tämä yrttituukku on saatu @martinex.fi ja kuuluu ihanaan Rakastu Arkeen-sarjaan.

Onko sulla joku tietty siivouspäivä? ✨
.
.
.
#koti #siivouspäivä #olohuone #sisustus #instablogitfinland #meilläkotona #olohuoneensisustus #yrtit #yrttiruukku #rosmariini #rakastuarkeen #nautihetkestä #rakastuarkeennautihetkestä #martinexfi #martinex #home #homesweethome #livingroom #interior #herbs #decor #homedecor
  • Meidän sunnuntain brunssipöydästä löytyi näitä ihania rocky roadeja! Sattumina popcornia, lakritsia, vaahtokarkkeja ja suolapähkinöitä. Makean ja suolaisen yhdistelmä sopii rocky roadiin niin hyvin 😊 Kurkkaa ohje blogin uudesta postauksesta!
.
.
.
#rockyroad #suklaa #suklaaherkut #popcorn #lakritsi #suolapähkinä #vaahtokarkki #ihanitsetehty #leivontablogi #ruokablogi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #chocolate #marshmallow #peanuts #liquorise #bakingblog

minkavi

X