PIPAREIDEN KORISTELUTALKOOT

Tosiaan, samanlaiset piparitalkoot kuin viimevuonnakin. Paitsi enemmän taikinaa! Tein 3kg piparitaikinaa, josta tehtiin lumihiutaleita, isoja ja pieniä sydämiä, keinuhevosia, pikkuruisia enkeleitä ja isoja lumihevosia. Lahjapaketit ja joulukuusen pallot taiteilin itse veitsen avulla 🙂 Värjättyä pikeeriä, nomparelleja, ranskanpastilleja, kultaa ja kimallusta. Suurin osa pipareista on tilauksesta tehtyjä, muutama paketti pääsee lentokoneen kyydissä Prahaan ja tein vähän ylimääräisiäkin omia lahjapaketteja varten.

Pakkasin piparit pieniin pusseihin ja nämä isommat aluspahvin kanssa sellofaaniin. Tänään aloittelen joulusiivousta, joka tuntuu olevan aika turhaa ainakin keittiön osalta.. sillä luvassa on vielä paljon kokkausta ja leipomista. Macaron-leivoksia pitäisi itseasiassa tehdä vielä tänään.. 🙂

Avainsanat

Kommentit (6)

Onpa kauniita koristeluja! 🙂

Ihania ovat ! Tuo piparkakkujen koristelu on kivaa, mutta kädet ei siitä tykkää minulla :(. Mukavia paketteja tuttavasi saavat.

Kommentoi juttua: PIPAREIDEN KORISTELUTALKOOT

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X