Vuosi vaihtui

.. kesken lätkämatsin parvekkeella toisessa kädessä tähtisädetikku, toisessa drinkki. Maisa oli yllättävän rauhallinen ainakin viimevuosiin verrattuna, makoili vaan sykkyrässä sohvan nurkassa kun Mauno taas haukkui melkein joka pamauksen jälkeen ja tepasteli ympäriinsä meteliä ihmetellen.

Herkuteltiin juustoilla, kekseillä, viikunahillolla ja viinirypäleillä. Myöhemmin yöllä katsottiin vielä elokuva, jonka kanssa tehtiin ikuisuuslemppari-dippivihanneksia 🙂 Valettiin myös pitkästä aikaa tinaa ja tomerana neuvoin muita olemaan varovaisia, ettei sormet pala ja hella sotkeennu. Yllättäen olin tietysti itse ainut joka sai kipeän palovamman käteen ja onnistuin heittelemään kuumaa tinaa hellan lisäksi ruokapöydälle asti..

Nyt uunissa valmistuu juustokakku ja vielä pitäis vähän siivoilla huomisia synttärikahvitteluja varten 🙂

Avainsanat

Kommentit (6)

Helmiliköörit on parhaita 🙂 Kiitos inspiroivasta blogista 🙂

On kyllä hyviä! Kiitos kommentista 🙂

Selasin kaikki sun postaukset läpi

1. Tuli ihan kauhee nälkä
2. Tuli ikävä sua
3. oot ihanin koko maailmassa

<3 : nooteli

Mullaki on ikävä sua ja kauhee nälkä ja ite oot maailman ihanin!♥

Kommentoi juttua: Vuosi vaihtui

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X