..synttäreiden kunniaksi! New York Cheesecake mansikkamelballa, keksejä hillon ja valkohomejuuston kera, coctailpiirakoita munavoilla, kinkku-paprika-rucolapiirasta ja poppareita 🙂

Noi hillo-juustokeksit on ihan parhaita teen kanssa! Voisinkin itseasiassa keittää nyt kupillisen teetä ja jatkaa muutaman sivun verran eilen aloittamaani kirjaa 🙂

Mukavaa viikonloppua!

Avainsanat

Kommentit (7)

Onpas siinä herkkuja yllinkyllin , ihanaa ! Suosittelen muuten tekemään noita mun blogissani olleita hillomuffinsseja. Nimittäin kun mä sulatin niitä pakkasesta ja söin niin ne maistui ihan donitseille 🙂 ! Ihania !

Onpas siinä herkkuja yllinkyllin , ihanaa ! Suosittelen muuten tekemään noita mun blogissani olleita hillomuffinsseja. Nimittäin kun mä sulatin niitä pakkasesta ja söin niin ne maistui ihan donitseille 🙂 ! Ihania !

Onpas siinä herkkuja yllinkyllin , ihanaa ! Suosittelen muuten tekemään noita mun blogissani olleita hillomuffinsseja. Nimittäin kun mä sulatin niitä pakkasesta ja söin niin ne maistui ihan donitseille 🙂 ! Ihania !

Onpas siinä herkkuja yllinkyllin , ihanaa ! Suosittelen muuten tekemään noita mun blogissani olleita hillomuffinsseja. Nimittäin kun mä sulatin niitä pakkasesta ja söin niin ne maistui ihan donitseille 🙂 ! Ihania !

Onpas siinä herkkuja yllinkyllin , ihanaa ! Suosittelen muuten tekemään noita mun blogissani olleita hillomuffinsseja. Nimittäin kun mä sulatin niitä pakkasesta ja söin niin ne maistui ihan donitseille 🙂 ! Ihania !

Tänne maistuis kans pala kakkua ja kinkkupiirakkaa:)

Kommentoi juttua: Kahvittelua

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X