Pienet suolaiset snacksit

Tykkään tosi paljon sellaisista iltapaloista ja tarjoiluista, jotka sisältävät kaikkia tällaisia pieniä makupaloja. Dippivihannekset ovatkin ihan lemppareitani, mutta poikaystävän mielestä olisi kiva syödä välillä jotain muutakin kuin kurkkua ja porkkanaa 😉 Tässä yksi hyvä vaihtoehto tarjoilupöytään. Kuvan herkut tein joskus kesällä ihan vaan kaapista löytyvistä aineksista, mutta näissähän voisi käyttää myös vaikkapa aurinkokuivattua tomaattia, pestoa, mozzarellajuustoa..

Pienet ananas- ja oliivisnacksit

Lehtitaikinaa

Pieneksi paloiteltua ananasta

Aurajuustomurua

Pieneksi pilkottuja paprikatäytteisiä oliiveja

Raastettua juustoa

Kananmunaa voiteluun

1. Leikkaa lehtitaikinasta pienen pieniä suorakaiteen muotoisia paloja. Voitele palat kananmunalla.

2. Täytä puolet ananaspaloilla, aurajuustomurulla ja juustoraasteella. Täytä loput oliiveilla ja juustoraasteella.

3. Paista +200 asteessa 8-10 minuuttia tai kunnes juusto on saanut sopivasti väriä.

♥ Helppoa ja herkullista!

Avainsanat

Kommentit (8)

Tulin tänne heti vastavierailulle kurkkaamaan. Tarjoilut näyttävät ihanilta! Sait musta uuden lukijan blogillesi:)

Kiitos kommentista ja kiva saada uusia lukijoita! 🙂

Ihanuuksia sinulla täällä!! Liityn lukijaksi ja linkitän, jos sopii?
T: Virpi

Kommentoi juttua: Pienet suolaiset snacksit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X