KREIKKA, SAMOS, VOTSALAKIA 2009

Rakastan matkustelua ja näin talven keskellä onkin välillä kiva katsella vanhoja matkakuvia, samalla haaveillen tulevista matkoista, hiekkarannoista, illallisista rantakaduilla ja auringonpaisteesta. Meidän perhe on matkustellut aika paljon ympäri Kreikkaa ja mun eka reissu tais olla äidin masussa Kreetan Ierápetraan.

Jouluna 2008 sain mun vanhemmilta matkan lahjaksi ja toukokuussa 2009 lomailtiinkin sit koko perheen voimin Kreikkaan kuuluvalla saarella Samoksella. Toi reissu on meidän viimeisin koko perheen reissu, sen jälkeen mä oon jäänyt koiravahdiksi muiden reissatessa ja tehnyt sit omia reissuja poikaystäväni kanssa. Vietettiin siis viikko ihanassa pienessä Votsalakian kylässä 🙂

Päällimmäisenä reissusta jäi herkullisten ruokien ja kauniiden maisemien lisäksi mieleen Pythagorionin kaupunki, jossa kävimme yhtenä päivänä. Sinne on ehdottomasti päästävä vielä joskus pidemmäksi aikaa. Lisäksi kävelimme vuoristoteitä pitkin ihan älyttömän pitkän lenkin tavoitteena päästä käymään apteekissa, jota emme lopulta edes löytäneet. Matkan pituudeksi taisi tulla hieman yli 20km ja näin jälkeenpäin tuo kävelylenkki on hauska muisto, mutta eipä paljon naurattanut silloin siinä kuumuudessa kävellä hiertävillä kengillä tota matkaa. Paikallisen kuppilan omistaja piti meitä ihan hulluina, kun kerroimme minne saakka olimme kävelleet aiemmin päivällä 😀

Seuraava Kreikka-postaus kertoo matkastamme Lefkakselle, pikkuruiseen Nidrin kylään. Nyt toivotan kaikille kuitenkin hyvää viikonloppua! Meillä se alkaa jo tänään, sillä molemmilla on huominen vapaata, jee! 🙂

Avainsanat

Kommentit (8)

ah, kreikka on kyllä aika kiva:) ja ihania ruokia!

Rakastan Kreikkaa, Samoksella en oo kyllä ollut. Tonne suuntaisin kyllä oikein mielelläni, ainakin näiden kuvien perusteella! 🙂

Upeita kuvia 🙂

Unohtamatta Pargaa! 😉

-äiskä <3

Heippa. Sinulla on uusi ihana ja söpökkä blogi! Näyttää kaikki niin herkulliselle nuo sinun tekosesi, että ei voi todeta kun: olet taiteilija!! Mahtavaa. Elämä on tosiaan kuljettanut tässä hieman. Kiva kun kurkkailet välillä blogiini niin pysytään jotenkin vielä kartalla toisistamme vaikka ei olla nähty aikoihin..nyyh. Kaikkea hyvää sinulle!

voi että, mä niin toivoisin pääseväni kreikkaan tänä kesänä. Saapi nähdä :/

Kommentoi juttua: KREIKKA, SAMOS, VOTSALAKIA 2009

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X