Otin aamulla muutaman kuvan keittiöstä. Lähiaikoina olisti tarkoitus maalata kuvissa näkyvä seinä tumman harmaaksi. Haluaisin myös jonkun kivan tarran tohon peilin alle, mutta en oo vielä osannut päättää minkä hommaisin siihen. Peili, valkoinen lamppu ja sisustusvalot ovat kaikki kirpparilta. 

Muutenkin suurin osa kotimme sisustusjutuista on kirppiksiltä, ystäviltä ja sukulaisilta saatuja tai roskislavalta dyykattuja. Nää kuvat näyttää oikeastaan aika hassuilta, koska keittiö on oikeasti tosi värikäs ja nää kuvat on just tolta valkoiselta seinältä. Täytyy kuvailla lisää sitten kun ollaan saatu maalailtua 🙂

Pääväreinä keittiössä on musta, harmaa, valkoinen, limenvihreä ja aniliininpunainen. Kaapin ovista roikkuu erilaisia itämaistyylisiä koristeita, intiasta tuotu norsukoriste ja ikkunalauta-syvennyksessä on iso pino kokkaus-ja leivontakirjoja. Ikkunasyvennys on sellanen juttu, josta pidän kodissamme tosi paljon. Siihen mahtuu halutessaan vaikka istumaan, mutta nyt se on kyllä keittokirjojen lisäksi täynnä kaikenlaista tilpehööriä..

Meillä ei kattolamput ole kovin usein valaisemassa, koska olen ripotellut kaikenlaisia sisustusvaloja ympäri kotiamme. Paljon tunnelmallisempaa etenkin näin talvisin kynttilöiden lisäksi. Tuon valojohdon lisäksi ikkunasyvennyksen yläpuolella roikkuu kolme kreikasta ostettua tuikkukuppia 🙂

Mä painun nyt tuon pyykkivuoren kimppuun! Pyykkien peseminen on yksi mielipuuhistani, rakastan puhtaan pyykin tuoksua ja niiden ripustamista narulle. Narulta kaappiin viikkaaminenkin on nyt entistä kivempaa kun saatiin vihdoin siivottua kaikki hyllyt ja vaatteet ovat näteissä riveissä… ainakin taas hetken.. Mukavaa alkuviikkoa kaikille!

Avainsanat

Kommentit (4)

Moi Mimosa! Kivalta näyttää teidän keittiössä, innolla odotan miltä muissa huoneissa näyttää :>

Valoisa keittiö 🙂

Kiitos kommentistasi blogissani. Grisliä ei ole vielä kuljetettu autolla kuin välttämättömät menot (eli haku meille ja eläinlääkäri). Se ei voi pahoin eikä pelkää olla autossa, mutta sinne meno on hankalaa. Jatkamme harjoittelua pikkuhiljaa.

Kivan näköisiä tähtiä, oletko itse tehnyt?<3

Kommentoi juttua: KEITTIÖ

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X