Huomenta! Ihana sunnuntai-aamu, kirpeä pakkanen ja koko päivä vapaata. Luvassa kokkailua, elokuvia, koirien kanssa ulkoilua ja luulenpa että iltalenkin jälkeen tekee mieli laittaa sauna päälle. Katselin aamukahvin kanssa matkakuviamme ja koitin valita sieltä kivoimpia tänne, joten kuvia toissakesän Lefkaksen reissustamme tulossa lähiaikoina 🙂

Nappasin puhelimella kuvan näistä kahdesta, kun innostuivat vähän riehumaan tuolla pihalla.

Mukavaa sunnuntaipäivää!♥

Avainsanat

Kommentit (8)

Mauno ja Maisa <3

-Äiskä

Ihana kuva 🙂

Jään odottamaan Lefkaksen kuvia innolla ! Me olimme viime syksynä Pargassa ja vuokrasimme auton, jolla ajelimme Lefkakseen. Siellä vietettiin yksi yö Vassilikin kylässä, ajettiin vaan sinne ja todettiin, että tänne jääädään yöksi. Ihana paikka !

Ihan mahtavan kuuloinen sunnuntai! : ) Minäkin innolla odottelen reissukuvia; juuri katselin läpi aiemmin laittamasi Samoksen kuvat ja kylläpä tuli ikävä etelään, huoh. Pitäisi varmaan yrittää joku päivä kokkailla jotain kreikkalaistyylistä pöperöä (ei kalaruokaa kumminkaan ; ), ehkäpä se auttaisi pahimpaan matkakuumeeseen…

Moi Mimosa, tulin katsomaan sinun blogia ^^
Se on värikäs ja söpö, tykkään siitä. Ja sinun koirat ovat ihania 🙂
Minäkin haluaisin ostaa Muumin kahvikupin, jossa on Muumimamman kuva, rakastan häntä. Hän on niin tyylikas pieni käsilaukku kädessä 😀

täältä löytyi teittiksen Maisa, söpöjä otuksia ja kiva blogi!

Kommentoi juttua: Ihana aamu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X