KINKKU-PAPRIKAMUFFINSSIT

Tässä helppo ja maistuva ohje suolaisille muffineille. Täytteitä voi vaihdella mielensä mukaan ja kasvisversioon voi laittaa kinkun tilalle vaikka fetaa tai oliiveja. Nämä ovat mainioita piknik-eväänä, kuuman keiton kanssa tarjoiltuna tai lisukkeena raikkaan salaatin kera. Ja kesän piknikkejä odotellessa maistuvat hyvin aamubrunssilla tai iltapalana teekupposen äärellä 🙂

Kinkku-paprikamuffinit

6dl vehnäjauhoja

2 munaa

3dl maitoa

3tl leivinjauhetta

1tl suolaa

1dl öljyä

150g palvikinkkua pieninä paloina

1 punainen paprika paloiteltuna

2dl juustoraastetta
ripaus mustapippuria

1rkl pizzamaustetta

1. Mittaa kuivat aineet kulhoon ja tee keskelle pieni kolo.
2. Lisää joukkoon kaikki loput ainekset ja sekoita massa tasaiseksi.
3. Annostele taikina muffinipellin koloihin (vuoan voi myös halutessaan voidella, mutta itse käytin koloissa vielä paperivuokia.)
4. Paista +200 asteessa noin 15min.
5. Koita ottaa nopeasti muutama kuva, ennen kuin muffinit katoavat lautaselta.. 😉

Avainsanat

Kommentit (4)

Minä tässä nälissäni…söin ne kaikki silmilläni, nam herkullisia olivat:-)

Voi miten houkuttelevan näköisiä, naaaaam! Hauska tuo reseptin viimeinen kohta. : D

Herkullinen ohje!
Pitääpä kokeilla, mutta vähän muunnellen.

Sinulle on blogissani eräs haaste…

Voinko laittaa blogisi oman blogin sivupalkkiin?

Kommentoi juttua: KINKKU-PAPRIKAMUFFINSSIT

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X