Aurinkoa ja grilliruokaa

Nyt on aurinkoinen viikonloppu vietetty ja aika palata sateisen harmaaseen arkeen. Parveke sisustettiin kesäkuntoon räsymatoilla, vanhoilla sohvatyynyillä, tuikkukipoilla ja äidin kanssa tehdyillä puutarhaostoksilla.

Lauantaina kävimme torilla juomassa aamukahvit ja viereisestä kojusta nappasimme samalla muutamia euron kukkia parvekkeelle köynnöksen kaveriksi. Kotiin poljin paperikassi täynnä tuoreita kasviksia ja poikaystävä skeittasi vieressä grilliruoat ja juomat mukanaan 🙂

Oli pakko ostaa tuo basilika mintun ja rucolan kaveriksi. Pian saadaan nauttia myös omasta sitruunabasilikasta, herneistä, tomaatista ja salaatista. Eilenkin oli ihan mahtavaa napsia aamupalaleivän päälle tuoreita yrttejä ruukuista selän takaa.

Mun pikkuruiset salaatit. Jouduin aloittamaan näiden kaikkien kanssa alusta, sillä vietimme Maisan viimeisen viikon vanhempieni luona ja kaikki hienot yrtit ja muut jäivät kotiin oman onnensa nojaan lakastumaan.

Ollaan syöty joka päivä erilaisia salaatteja, grilliruokaa, tzazikia ja leipää. Eilen kuunneltiin koko päivä Kreikkalaista radiokanavaa, otin aurinkoa bikinit päällä, kuvittelin olevani rantalomalla juoden siideriä pillillä. Aurinkorasva tuoksui ihanalta ja Mauno makoili vieressä tuolin alla varjossa. Ukkosmyrskyä ei sitten koskaan tullutkaan ja sain makoilla auringossa pitkään. Jouidin tosin välillä nousemaan selkäkipujen takia ylös, mutta se oli hyvä syy hakea lisää syötävää, juotavaa ja luettavaa 😉

Avainsanat

Kommentit (1)

Upean näköinen Basilika 🙂 Kivoja kuvia muutenkin..

Kommentoi juttua: Aurinkoa ja grilliruokaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X