YLLÄTYSBRUNSSI

Kun on tehnyt perjantaina 12,5 tunnin työvuoron, käynyt lauantaina valkosipulimarkkinoilla, teatterissa, pitkällä kävelylenkillä ja raahautunut sunnuntaina töistä rättiväsyneenä kotiin.. Niin maanantaiaamuna ei ole mitään parempaa kuin se, että pikkusisko ilmestyy meille brunssitarvikkeet mukanaan ja järjestää näin ihanan yllätyksen! 🙂

Oli croissantteja, leipää ja leivänpäällisiä, vuohenjuustoa, hedelmiä,
pistaasipähkinöitä, suklaamuffineja, korvapuusteja, suklaakeksejä,
soijakaakaota, tuoremehua, kahvia, teetä.. ja maailman parasta seuraa!

Ostin ton kolmannessa kuvassa näkyvän pienen lasialustan kirpparilta (0,20e) ja se onkin osoittautunut juuri sopivaksi teepusseille. Yks lempparein pussiteemaku on ehdottomasti Forrest Fruit. Se tunne kun on syysiltana ulkona kävelyllä, vettä sataa vaakatasossa, sukat on litimärät ja tietää pääsevänsä lämpimään kotiin höyryävän teekupin, villasukkien, viltin ja hyvän kirjan ääreen. Oi että!

Juon muutenkin enemmän teetä syksyisin ja talvella, kun taas kahvi maistuu paremmin kevään ja kesän tullen. Vähän sama juttu on viinien kanssa, kesällä aurinkoisella terassilla valkkari vaan maistuu paremmalta. Ja talvella takkatulen ääressä on ehdottomasti oltava lasi punaviiniä… ja muutama pala suklaata 😉

Avainsanat

Kommentit (4)

Pitää kyllä uusia tää brunssi! tällee pitäs joka aamun alkaa :)♥ mut välillä vähä kevyemmil eväillä..

t. nooteli

Ihana yllätys, pala ylellisyyttä arkeen! 🙂

Kommentoi juttua: YLLÄTYSBRUNSSI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X