GUDRUNIN MAAILMA

Maunon kanssa ulkoiltu, tiskikone täytetty ja kahvit keitetty. Viimeiset pari tuntia onkin vierähtänyt Gudrun Sjödénin nettisivuja selaillessa ja kasailin taas upeista kuvista kollaaseja myös tänne. Kahvikin on jäähtynyt jo moneen kertaan näitä ihania kuvia katsellessa 🙂 Kaikki kuvat ovat siis täältä ja aiempia inspiraatiokuvia löytyy täältä.Rakastan aina vaan näitä kauniita värejä sekä persoonallisia ja pieniä yksityiskohtia. Ehkäpä seuraavaksi voisin laittaa muutaman kuvakollaasin meidän kodista, jossa ei myöskään värejä ole säästelty 🙂

Keittiössämme onkin tapahtunut pieniä muutoksia viimeaikoina mm. maalattu seinä ja keittokirjoista täyttynyt ikkunasyvennys sekä uusi peili. Aikoinaan moko-sisustusliikkeestä ostettu punainen keittiövaakakin on pienen tauon jälkeen päässyt taas esille. Haluaisin myös kovasti uutta maalipintaa keittiönpöytäämme ja se voisikin olla seuraava projektini. Näiden kuvien myötä toivottelen rentouttavaa lauantaita! 🙂

Avainsanat

Kommentit (7)

Ihanan värikästä!:) Minäkin pidän kauheasti väreistä, enkä voisi kuvitellakaan lähteväni tuohon nykytrendiin, jossa koko sisustus on valkeavoittoista. Hienoltahan moni valkoisella sisustettu koti näyttää, mutta itse en vain voisi asua niin. Väriä pitää olla!:) Eikä koirallisessa taloudessa valkoinen se paras väri olisikaan…;)

Samaa mieltä! Värejä pitää olla 🙂 En osaisi asua kodissa, jonka päävärejä ovat valkoinen ja ehkä harmaa tai musta. Sellaisia koteja tuntuu olevan nykyään tosi paljon! Itse menin ostamaan jossakin mielenhäiriössä pienen valkoisen maton, joka näyttää tosi kivalta mustilla koirankarvoilla koristeltuna.. 😀

Kirjoitin juuri pitkän kommentin ja painoin väärää nappia ja se katosi, nice 😛
Yritetään uudestaan!

Ihailen näitä trendikoteja, jotka ovat sisustettu valkoisen ja mustan eri sävyillä. Minusta on upeaa katsella sitä, miten hillittyä, koskematonta ja tarkoin harkittua kaikki on! En pystyisi itse samaan.:D Hankin asioita aina fiilispohjalla, jos jokin asia tuntuu hyvälle ja näyttää kauniilta, niin hankin sen, miettimättä sopiiko se yhteen muun sisustuksen kanssa.. Olemme myös saaneet paljon isovanhemmilta tavaroita jne, joilla on erityisen paljon tunnearvoa.
Meidän kodissa (kaksio, jossa asuu minun lisäkseni avomieheni ja kaksi kissaa) on kaikki vähän eri paria ja eri väriä. Fiilis on kotoinen, iloinen ja lämmin. Toki seuraavassa kodissa varmaan kaikki voi olla taas vähän erilaista. Kotini tulee silti näyttämään ennemmin kaaokselta kuin kliiniseltä. (Siis jonkun mielestä varmaan näyttää kaaokselta..) Ja sitä teidän-koti postausta odotan ihan kybällä!:)

Paluu kotiin =)
Voi miten pirteän värikästä!!

Kommentoi juttua: GUDRUNIN MAAILMA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X