Mulla on tänään synttärit ja aamu alkoikin ihanasti banaanisuklaamuffineilla ja mukillisella kahvia. Eikä millä tahansa mukilla! Nimittäin lahjapaketista kääriytyi kukkien lisäksi uusi muumimuki ja kulho 🙂

Iltapäivällä tulee muutamia vieraita, joten pieniä juttuja tarjoiluja varten pitää vielä hakea kaupasta. Mustaherukka-suklaakakku odottaa koristelua, pöytäliina silitystä ja lattia imurointia.. Onneksi ihana siskoni tulee auttamaan, joten nyt musiikkia soimaan ja siivoamaan! 🙂

Avainsanat

Kommentit (12)

Paljon paljon onnea! 🙂

Onneksi olkoon! innolla oottellen postausta synttäriherkuista, kakku kuulostaa hyvältä 🙂

Oi että oli onni matkassa tänää.. haha mut ihanat synttärit! <3 xoxo

Kiitos kaikille onnitteluista! :-)*~

Kommentoi juttua: 10.09.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X