TYTTÖJEN VIIKONLOPPU

Me ollaan pikkujouluiltu tyttöjen kesken koko viikonloppu. Mauno on ainut herra joka on päässyt mukaan illanviettoihin 🙂 Perjantaina saunottiin, istuskeltiin kynttilänvalossa pörrösukat jalassa ja nautittiin siitä, että saatiin olla sisällä lämpimässä katselemassa ulkona vallitsevaa lumimyrskyä. Lauantaina herättiin aikaisin juomaan aamukahvit, laittauduttiin ja lähdettiin helsinkiin jouluostoksille, joulumyyjäisiin ja ravintolaan syömään. Illalla taas nautittiin saunan lämmöstä, loikoiltiin sohvalla, paketoitiin muutamat lahjat ja herkuteltiin 🙂

Ostoskierrokselta tarttui muutama juttu kotiinkin, nämä kivan väriset keittiöpyyhkeet ja pienet punaiset tarjoilukipot rusinoille ja manteleille. Piparminttutankoja ostin ison kasan koristeiksi lahjapaketteihin ja lumiukkokeittoa varten.

Aamukahvit kynttilänvalossa ja tietenkin ajankohtaisista muumimukeista 🙂 Hyasintit ovat nyt avautuneet kunnolla ja niiden huumaava tuoksu valtaa keittiön♥

Punaviiniä ja leipää mustapippuriöljyn kera 🙂

Vuohenjuusto-punajuurihamppari bataattiranskalaisilla sekä bbq-hamppari majoneesilla ja ranskalaisilla. 

Kynttilöitä on poltettu ahkerasti koko viikonlopun ajan, lemppareitani ovat kaneliomenan ja vaniljan tuoksuiset tuikut 🙂 Katsomme vielä elokuvan herkutellen ja sitten menenkin Maunon kanssa juna-asemalle saattamaan pikkusiskoa ja samalla vastaan miestä, joka on ollut viikonlopun Tampereella. Nyt valmistamme juustoisen brunssin kera hillojen, patongin, pipareiden ja luumutorttujen. Mukavaa sunnuntaita myös sinne! 🙂

Avainsanat

Kommentit (5)

Kuulostaa ja näyttää ihanalta teidän viikonloppu 🙂

Ihana viikonloppu! Ja mukavaa sunnuntaita sinne päin myös 🙂

Viikonloppusi kuullosti tosi ihanalta! Minäkin olin viikonlopun hesassa ja kävin maistamassa noita kuumia kastanjoita =)

Tosi ihanalta kuulostaa. Kaunis tunnelma! ♡

Minä en ollut Helsingissä, mutta hyvä ystäväni tuli Helsingistä tapaamaan minua, joimme glögiä söimme pipareita ja vaihdoimme joululahjat. Tyttöjen jutut ovat jees! 🙂 Joulu on ihan ovella, ihanaa! Kauniita kuvia.:)

Kommentoi juttua: TYTTÖJEN VIIKONLOPPU

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X