JOULUNTOIVOTUS

Äiti valmistaa keittiössä riisipuuroa, kaneliomena-tuikuista tulee ihana tuoksu ja koirat loikoilevat kuka missäkin. Ikkunasta näkyy kaunis luminen maisema, kupissa on kahvia ja vaaleanpunaiset pörrösukat lämmittävät varpaita. 

Mukavaa yhdessäoloa, hyviä kirjoja ja pelejä, skypetystä toisaalla joulua viettävän veljen ja muiden ihanien kanssa. Myöhemmin puemme Maunolle uuden hienon villapaidan sekä töppöset ja menemme ulos leikkimään 🙂 Sen jälkeen onkin ihana tulla sisälle nauttimaan höyryävää glögiä ja pipareita… sekä tietysti luumutorttuja, suklaakonvehteja, juustoja, pasteijoita, pikkuleipiä, riisisuklaita, jouluruokia, hehkuviiniä, kermalikööriä, karpalojäädykettä.. 😉

.

.

.

Nauttikaahan olostanne!

Avainsanat

Kommentit (9)

Ihanaa ja Tunnelmallista Joulua! 🙂

Oikein Hyvää Joulua myös sinulle! 🙂

Hyvää ja Tunnelmallista Joulua!

Mukavaa joulua. Täälläkin tuoksui riisipuuro, en vaan haistanut, kun flunssa kiusaa. 😉

Ihanaa joulua! Nyt on vatsa täynnä jouluruokaa ja hyvä aika lukea blogeja 🙂

Tosi mukavalta ja tunnelmalliselta kuulostaa teidän joulu. 🙂 Lokoisaa joulun aikaa, ripaus taikaa!

Ihanaa joulua sinne myös!! ^___^

Kommentoi juttua: JOULUNTOIVOTUS

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X