Kuumaa kaakaota, tuttu minttutryffelin tuoksu ja pehmeä mariannerouheella koristeltu vaahto. Tässä mukillisessa yhdistyy yhen mun lempparisuklaan maku sekä hauskasti kaakaon seassa sulavat ja sitkostuvat vaahtokarkit!

Kaakao ystävälle kaksi mukillista

5-6dl maitoa

5 rkl tummaa kaakaojauhetta

3 pätkis-patukkaa

ripaus sokeria

vaahtokarkkeja

mariannecrushia

vaahdotettua kermaa

1. Kuumenna maito kattilassa, sulata pätkikset pieninä paloina maidon joukkoon.

2. Lisää kaakaojauhe sekä ripaus sokeria ja kaada kuuma kaakao mukeihin.

3. Lusikoi vaahdotettua kermaa kaakaon päälle, sekoita vaahto varovasti kaakaon sekaan.

4. Koristele pehmeillä vaahtokarkeilla ja mariannerouheella.

5. Nauti herkullinen kaakao hyvän ystävän seurassa.

Kaakao on helppo valmistaa ja makuja voi vaihdella mielensä mukaan käyttämällä vaikkapa tummaa suklaata, dumlekarkkeja, daimrakeita tai fazerinaa. 

Mut kyllä tää pätkis-kaakao taitaa silti olla parhaimman
makuinen.. 😉

Tänään ajattelin kokkailla töistä saapuvalle miehelleni lasagnea, illalla tehdään Maunon kanssa pitkä lenkki ja lämmitetään sauna. Jos mies pääsee töistä ajoissa, ehditään käydä myös iskän luona.

Oikein vaaleanpunaista ja herkullista Ystävänpäivää teille ihanat! 🙂 ♥

Kommentit (12)

Hyvää Ystävänpäivää! Näyttää herkulliselta!

Hyffää Ystävänpäivää Mimosa sekä karvaset ja vähemmä karvaset kaverit! 😀

Ps. Mulla oottaa testattavien listalla sun lihapullaohoje, moon kattonu sitä kuvvaa monasti ja pittää aina nielasta 😀 😀

Ihanan Herkullista Ystävänpäivää 🙂

Oi miten herkkuohje. Voisi olla täällä ystävänpäivän jälkiruoka illalla! <3 Hyvää ystävänpäivää!

Nam! Hyvää ystävänpäivää! 🙂

Uskomattoman herkullisen näköistä 🙂

Maalaiselämää-blogissa olisi sinulle tunnustus… 🙂

Ihan mielettömän herkullisen näköistä! Pakko olla hyvää.

Tsemppiä ja jaksamista koirulin kanssa! Toivottavasti herra toipuu hyvin. 🙂

Kommentoi juttua: YSTÄVÄNPÄIVÄN KAAKAO

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Ihanaa lauantaita! 🌹
.
.
.
#viikonloppu #lauantai #kukat #ruusukimppu #kahvikuppi #koti #instablogitfinland #kahvikuppi #weekendvibes #flowers #coffeemug #happyday #lifeisgood
  • Me jouduttiin tänään perumaan puistotreffit, kun tuntuu että ollaan tulossa kipeäksi. Jäätiin siis kotiin ja leivottiin pullaa 😊
.
.
.
#pullapäivä #pulla #leivonta #voisilmäpulla #voisilmäpullat #leivontablogi #leivontapäivä #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #ihanitsetehty #kahvi #kahvihetki #pullakahvit #baking #bakingblog #coffee #buttersugarbun #buttereyebun
  • Tänään me paistettiin banaanilettuja nimipäivien kunniaksi ja päätin jo aiemmin, että kerron pojan nimen täällä ja blogissa juuri tänään. Hyvää nimipäivää meidän ihana Hemmo! ❤️ Blogissa uusi postaus, jossa kerron myös mitä nimiä me oltiin aluksi suunniteltu ja miten kerroimme nimen muille ☺️
.
.
.
#nimipäivä #nimipäivät #banaaniletut #banaanipannarit #lettukestit #nallepannarit #herkkuhetki #nimpparit #taapero #heinäkuiset2016 #uusipostausblogissa #pancakes #bananapancakes #loveyoutothemoonandback
  • Viikonlopun menojen jälkeen alkoi taas arki ja tänään aamupala näytti vähän erilaiselta, kuin eilinen hotelliaamiainen 😁 Rakastu Arkeen-lautanen saatu @martinex.fi 🍍
.
.
.
#arki #maanantai #ananas #mansikka #kahvihetki #astiat #rakastuarkeen #nautihetkestä #rakastuarkeennautihetkestä #monday #pineapple #strawberries #coffeetime #lifeisgood
  • Tästä kakusta löytyy päältä rapea ja sisältä pehmeä marenkipohja. Reunoilla itse keitettyä kinuskia ja täytteenä kerma-mascarponevaahtoa. Päälle vielä reilusti tuoreita marjoja ja täydellinen pavlova-kakku on valmis! 😘

Tein pavlovapohjan @dansukkersuomi  ohjeella. Suora linkki uuteen postaukseen löytyy profiilista 👆

Ihanaa viikonloppua! ❤️
.
.
.
#leivonta #leivontablogi #ihanitsetehty
#pavlova #pavlovakakku #marenki #marenkikakku #kinuski #kinuskikakku #marjat #mansikkakakku #kesäkakku #kesäjuhlat #juhlatarjoilut #tarjoiluideat #leivojakoristele #gluteeniton #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #pavlovacake #meringue #meringuecake #strawberrycake #cake #glutenfree #bakingblog #baking #ilovebaking
  • Torstaista on muodostunut meillä siivouspäivä. Mun mielestä on ihanaa aloittaa perjantai ja viikonlopun vietto niin, että on edes vähän siistimpi koti 😁 Siivoan kyllä joka päivä jotain, mutta usein torstaisin vaihdan myös lakanat ja pesen lattiat jos jaksan.

Meillä on takapiha ihan mullin mallin salaojaremontin vuoksi, joten ostin muutamia yrttejä sisälle ennen kuin voidaan laittaa ne ulos multiin. Tämä yrttituukku on saatu @martinex.fi ja kuuluu ihanaan Rakastu Arkeen-sarjaan.

Onko sulla joku tietty siivouspäivä? ✨
.
.
.
#koti #siivouspäivä #olohuone #sisustus #instablogitfinland #meilläkotona #olohuoneensisustus #yrtit #yrttiruukku #rosmariini #rakastuarkeen #nautihetkestä #rakastuarkeennautihetkestä #martinexfi #martinex #home #homesweethome #livingroom #interior #herbs #decor #homedecor
  • Meidän sunnuntain brunssipöydästä löytyi näitä ihania rocky roadeja! Sattumina popcornia, lakritsia, vaahtokarkkeja ja suolapähkinöitä. Makean ja suolaisen yhdistelmä sopii rocky roadiin niin hyvin 😊 Kurkkaa ohje blogin uudesta postauksesta!
.
.
.
#rockyroad #suklaa #suklaaherkut #popcorn #lakritsi #suolapähkinä #vaahtokarkki #ihanitsetehty #leivontablogi #ruokablogi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #chocolate #marshmallow #peanuts #liquorise #bakingblog

minkavi

X