SINIHOMEJUUSTOTIKUT

Ihmeellinen flunssa jaksaa sitkeästi pitää mut sängyn pohjalla, olo on välillä jo paljon parempi ja sitten taas tekee mieli vaan makoilla peiton alla silmät kiinni kun päätä särkee niiiin paljon. Tänään tulee tärkeä lätkämatsi ja meillä on tapana tehdä jotain pientä syötävää aina pelien kanssa. Nämä juustoiset tikut palasivat mieleeni miettiessäni helppoa, nopeaa ja suolaista naposteltavaa. Tarjoilin tikkuja syntymäpäivilläni viime syksynä ja katosivat kyllä nopeasti parempiin suihin 🙂

SINIHOMEJUUSTOTIKUT
Valmiita lehtitaikinalevyjä
Sinihomejuustomurua
Kananmuna voiteluun

1. Sulata haluamasi määrä lehtitaikinalevyjä, leikkaa levyistä noin sormen paksuisia suikaleita.
2. Voitele taikinasuikaleet kananmunalla ja painele taikinapalaa voideltu puoli alaspäin homejuustomurussa.
3. Kiepauta taikinapala keskeltä kerran ympäri ja asettele leivinpaperilla vuoratulle pellille. Tikut voi laittaa pellille melko tiiviisti, mutta jätä kuitenkin vähän tilaa kohoamista varten 🙂
4. Paista +200 asteessa 8-10 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.
5. Sopii naposteltavaksi sellaisenaan, juhliin ja illanistujaisiin tarjoiltavaksi, kuuman keiton kaveriksi tai piknik-evääksi!

Näihin voi käyttää sinihomejuuston tilalle myös esimerkiksi raastettua emmental-juustoa tai parmesaania. Kivan näköisiä tulee myös, jos ripottelee pinnalle hieman unikon- tai seesaminsiemeniä. Nyt mä keitän toisen mukillisen inkivääriteetä ja luen hetken kirjastosta lainaamaani kirjaa. Kirja vaikuttaa tosi hyvältä ja ainut este sen lukemiselle onkin ollut tää inhottava päänsärky, joka tuntuu silmissä asti. Toivottavasti viikonlopuksi olisin kunnossa niin voisi keksiä jotain kivaa tekemistä!
Mukavaa keskiviikkoa ja herkullisia naposteluhetkiä! 😉

Kommentit (15)

Näitä täytyykin kokeilla pikapuoliin 😀

Suosittelen! Ihanan helppoa ja herkullista! 🙂

Pikaista paranemista! Meillä kolme neljästä potee flunssaa, mutta mä oon toistaiseksi välttynyt moiselta.

Kiitos! Flunssaa onkin ilmeisesti taas liikkeellä vähän joka puolella 🙁 Pitäis vaan nyt yrittää levätä eikä olla heti hosumassa jossain kun on edes vähän parempi olo. Se nimittäin kostautuu aina ja nyt taas tuntuu, että olo on pahempi kuin pari päivää sitten.

En yhtään ihmettele, että katosivat nopeasti! Niin herkullisilta ne näyttävät!!

Tosi herkullisen näköisiä ja varmasti hyviä ja sinä otat tosi ihania ja pirteitä kuvia herkuista aina :). Edellisen postauksesi kanelisydämiä aioin tehdä kyllä pääsiäiseksi :).

Oi kiitos piristävästä kommentista! 🙂 Mun olisi tarkoitus tehdä sitruunaisia pikkusydämiä, mutta en löydä sitä pikkuleipämuottia mistään!! Pakko jatkaa siis etsintöjä..

Oi ompa hyvännäkösiä herkkuja! 🙂

Nää on kyl tosi hyviä ja kivoja senkin takia, että makuja voi vaihdella mielensä mukaan 🙂

Ah, mitä ihanuuksia massuhemmotteluun täältä taas löytyykään. Pitää taas kokeilla itselle. Kiitos näistä makunautinnoista!

Kommentoi juttua: SINIHOMEJUUSTOTIKUT

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Kaupallinen yhteistyö @matsmart.fi 🌿
Meillä jatkuu loma vielä hetken aikaa, mutta moni on tainnut jo palata arkeen. Ennakoin tätä myös itse ja tilasin meille valmiiksi kaappiin ruokatarvikkeita kuten perus tomaattimurskaa, pastaa, papuja, maissia, riisikakkuja ja pesuaineita. Arki on helpompaa kun tietää, että kaapissa on aina jotakin mistä voi valmistaa vaikka nopeasti pastakastikkeen! ☺️
〰️ Matsmart myy tuotteita, jotka muuten päätyisivät hävikkiin. Tämä voi johtua pakkausmuutoksista, ylituotannosta, painovirheistä ja lähestyneistä tai jo ohitetuista parasta ennen -päiväyksistä. ♻️
#yhteistyö #matsmartsuomi #lomaloppuu #eihävikkiä
  • Ihan parasta tällä hetkellä: +32 astetta ja tuorepuristettu appelsiinimehu🍹🇬🇷 Stoorien puolella lisää tunnelmia tältä päivältä 😅
.
.
.
#loma #kesäloma #kreikka #zakynthos #argassi #tuoremehu #appelsiinimehu #aurinkomatkat #holiday #greece #zante #gustorestaurant #orangejuice #fresh #juice #holidayvibes
  • Terkkuja Kreikasta! 🇬🇷 Ollaan syöty joka päivä fetasalaattia, tsatsikia ja oliiveja, juotu tuorepuristettua appelsiinimehua ja litroittain vettä. Uitu meressä ja uima-altaalla ja käyty läpi sääntöjä: allas-alueella ei juosta, aikuisten altaaseen ei hypitä ja vettä ei roiskuteta muiden päälle. Tänään meni vihdoin "aikuisten ihan tyhmät säännöt" perille 😂 Ja vietettiinkin melkein koko päivä altaalla. Täällä on ihanaa! ☀️
.
.
.
#loma #kesäloma #kreikka #zakynhtos #argassi #oliivit #lomamatka #aurinkomatkat #holiday #holidayvibes #greek #greece #zante #olives #lifeisgood
  • Terkkuja pakkausrumban keskeltä 😁👋 Matkalaukut täynnä puuhakirjoja, kesävaatetta ja vähän lukemistakin 🤔 Jossain sanottiin hyvin, että optimistisinta maailmassa on se kun äiti pakkaa perhelomalle kirjan mukaan 😂 
Vielä piti yhdet kahvit keittää ja seuraavat juodaan sitten aamulla Kreikassa. Voi kyllä lähteä hyvillä mielin, kun tietää että täällä on niin hyvät talovahdit pitämässä kodista huolta ❤️ .
.
.
#loma #kesäloma #lomamatka #aurinkomatkat #kreikka #kahvi #kahvihetki #muumimuki #holiday #summer #vacayvibes #greece #coffee #moominmug #lifeisgood
  • Tasan kaks viikkoa sitten juhlittiin ja syötiin näitä ihania pikkulettuja täytteineen 🥞 Kirjoittelen blogiin vielä meidän juhlista ja tarjoiluista, niitä kun ootte paljon kyselleet! ☺️ Mutta nyt pakko rojahtaa hetkeksi sohvalle ja sit nukkumaan. Kauniita unia! 😴
.
.
#juhlat #syntymäpäivät #syntymäpäivätarjoilut #pikkuletut #lettubuffet #lettukestit #letut #synttärit #ihanitsetehty #leivojakoristele #leivontablogi #kotiliesi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #birthday #pancakes #pancakebuffet #yummy
  • Kaupallinen yhteistyö @beliani_suomi 🌿

Me ollaan uudistettu koko alkukesä takapihaa ja täällä viihtyy nyt ihan super hyvin! ☀️ Yhteistyössä Belianin kanssa meidän terassille valikoitui tämä ihana Messina-sohvasetti, johon kuuluu lisäksi kaksi pöytää. Tykkään nurkkauksesta niin paljon! Blogista löytyy uusi postaus ja lisää kuvia, suora linkki profiilissa 🙂
〰️ Koodilla MINKA10 saat -10% koko @beliani_suomi valikoimasta! 😍
〰️ Blogista löytyy myös koodi, jolla saat erikseen alennuksen juuri tästä ihanasta sohvasetistä!
.
.
#yhteistyö #belianisuomi #mybeliani #beliani
  • Ah mitä jäätelöä! Ja vielä niin helposti ja nopeasti 🤭 Kurkkaa blogista ohje, jos haluat kokeilla tätä ihanaa kinuski-herukkajäätelöä 😍
×
×
×
#jäätelö #pikajäätelö #herukkajäätelö #punaherukka #kinuski #kinuskijäätelö #itsetehtyjäätelö #kotiliesiruokablogit #kotiliesi #kotiliesiblogit #ihanitsetehty #herkkuhetki #icecream #redcurrant #caramelsauce

minkavi

X