Kuusi vuotta sitten..

..aloitin ensimmäisen blogini Mimosan päiväkirjan, näillä sanoilla:

”Huomenta!

 

Kävin juuri koiran kanssa lenkillä, aivan ihana ilma! Oli jo pitkään
ollut ajatuksena oman blogin tekeminen ja nyt vihdoinkin sain tämän
valmiiksi. Kamalasti on kertynyt jo kaikkia kuvia mitä tahdon tänne
laittaa, lähinnä käsitöitä ja leipomiani juttuja.

Nyt taidan
keittää kupillisen teetä ja lukea kirjastosta lainaamaani kirjaa. Kunhan
kameran akut latautuu, niin pääsen laittamaan niitä kuvia tänne 🙂 ”
Lähetetty: maanantai, 7. toukokuu 2007

Tuntuu hassulta että siitä on jo niin kauan! Mulla ei ollut omaa kameraa eikä tietokonetta, mutta sain aina jollakin kameralla otettua kuvia ystäville ja juhliin leipomistani herkuista. Silloin blogeja oli vielä aika vähän ja on kyllä ollut ihana huomata, että osa lukijoista on pysynyt mukana koko tämän ajan 🙂

 

Mun eka blogi oli vuodatuksen puolella ja kirjoitin sitä noin viisi vuotta. Jossain vaiheessa uuden blogin perustaminen alkoi tuntua oikealta vaihtoehdolta ja vaihdoinkin vuodatuksesta bloggeriin vain muutamia kuukausia ennen kuin suurin osa vuodatuksen kuvista katosi kokonaan. Tästä syystä olen laittanut entisen blogini salasanan taakse, harmittaa tosi paljon että melkein kaikki vuosien aikana kirjoittamani postaukset ovat nyt ilman kuvia.

Tässä muutaman vuoden aikana on tapahtunut tosi paljon ja niistä päällimmäisenä on mielessä elintarvikealan tutkinnon suorittaminen, uudet työkokemukset, mahtavat juhlat joita olemme viettäneet, Maunon muuttaminen meille, Kreikanmatkat, uuteen kotiin muuttaminen ja kaikki ihanat jutut mitä olen saanut muutenkin kokea. Paljon on mahtunut murheitakin etenkin viimeiseen vuoteen, Maunon selkä on leikattu kaksi kertaa ja kyllä mä vieläkin mietin usein sitä miten lähellä oman isäni menettäminen oli. Myös rakkaan Maisan kuolemasta tulee pian vuosi ja mä ikävöin mun enkelikoiraani joka päivä.♥

Kiitos teille kaikki ihanat lukijat siitä että kommentoitte blogiini, kiitos lämpimistä ajatuksistanne silloin kun mulla on ollut murheita ja kiitos kaikista piristävistä ja ilahduttavista kirjoituksistanne.
Tulen kaikista kommenteistanne todella iloiseksi ja olen löytänyt
lukijoiden joukosta ihan mahtavia uusia blogeja.

Kiitos myös perheelleni siitä, että jaksatte (melko kärsimättömästi tosin) odottaa valmiiksi katetun pöydän ympärillä, että saan otettua muutaman kuvan. Ja anteeksipyyntöni siitä, että joudutte joskus syömään hieman jäähtynyttä ruokaa, että saan otettua jälleen muutaman kuvan. Kiitokset lähtee myös tsekkeihin, nykyään tässä keittiössä käytetään paljon kesäkurpitsaa, tuoretta korianteria ja keitellään hedelmäisiä puuroja. Lisäksi pikkuruisen huvittunut anteeksipyyntö miehelle, joka ei saa avata ostamiani suklaalevyjä, vaahtokarkkipusseja ja kermapurkkeja, koska ne on tarkoitettu leivontaa varten.. 🙂

Tämän nykyisen blogini parissa olen viihtynyt todella hyvin! Rakastan
leipomista, ruoanlaittoa, juhlien järjestämistä, sisustamista,
kirppareilla kiertelyä ja kaikenlaista näpertelyä. Otan tosi paljon
valokuvia (milloin äidiltä lainaamalla kameralla, puhelimella tai omalla
surkealla pikkukamerallani)
ja oman järjestelmäkameran hankkiminen
onkin ollut ajatuksissani pitkään. Aloitan uudessa työpaikassa kesäkuun
alussa, ehkäpä voisin palkita itseni kesän jälkeen uudella kameralla?
😉

HUIPPUKIVAA JA AURINKOISTA VIIKKOA KAIKILLE! ♥

Avainsanat

Kommentit (32)

Voi kiitos, ihanaa viikkoa sinullekin! Olipas mukava postaus ja niin herkulliset kuvat!

Kiitos! 🙂 Aurinkokin alkoi just ihanasti paistaa, nyt on pakko ryhtyä hoitamaan rästijuttuja pois alta niin kerkeää vielä pihalle nauttimaan kesäisestä ilmasta 🙂

Olipa huikea hyvänmielen postaus! Onnea uuteen työhön ja ihanaa aurinkoista viikkoa myös sinulle ♥

Mulla oli vähän haikea mieli kun aloin kirjoittaa tätä postausta ja ikävöin Maisaa, mutta nää kommentit on kyllä ollu niin ihania ja piristäviä että tulee väkisinkin paremmalle tuulelle! Kiitos! 🙂

Ihana hyvänmielen postaus <3
Onnittelut pitkästä postaus "urasta", paljon on mahtunut noihin vuosiin :))
Ihanan aurinkoista viikkoa sullekin!

Kiitos! Tosiaan paljon on mahtunut kaikenlaista 🙂 Samoin sinne!

Blogisi on yksi suosikkiblogeistani. Olen sanonut sen joskus aiemminkin, mutta sanon taas. Tykkään blogissasi sen värikkyydestä ja ihanista kuvista. Voisin kuvitella, että sinulla on järkkäri, kun kuvat ovat niin hyviä. Minusta on mukavaa, kun kuvia on paljon. Blogipohjasi on myös hyvä. Onko salaisuus mikä se on nimeltään?

Onnea ja menestystä blogillesi! Jatka samaan malliin jatkossakin. Niin, ja onnea uuden työpaikan johdosta =)

Voi vitsi mitä kommentteja, kiitos! Mulla on kyllä yks tosi vanha järjestelmäkamera, mutta sillä en oo kuvaillut enää aikoihin kun se ei oikein tarkenna kunnolla.

Heh, piti oikein tarkistaa mikä blogipohja mulla on käytössä. Se on tuolla ulkoasu-valikossa se "yksinkertainen" blogipohja, mutta oon kyllä ite muokkaillut sitä aika paljon kokeilemalla vaan erilaisia vaihtoehtoja. Nyt oon jo vähän kyllästynyt tähän ulkoasuun ja ajattelin vähän uudistaa tätä jossain vaiheessa.

Kiitos kivasta kommentista! 🙂

Ihana kuvakattaus 🙂 Itse olen seurannut blogiasi vasta hetken aikaan, ja joka kerta ilahtunut pirteistä ja värikkäistä kuvista sekä mumskeista leivonnaisista!

Hih, kiitoksia! Mä kävin just ihastelemassa kevätkääryleitä sun blogissa, niin hyvän näköisiä! 🙂

Useammman vuoden olen jo "roikkunut" lukijanasi ja aina olen värikkäästä blogistasi pitänyt.:) Tuttuja kuvia olet kollaaseihin kerännyt, ja monissa asioissa on tullut lukijana täällä päässä myötäelettyä. Välillä hymy huulilla ja välillä tippa linssissä, mutta sellaistahan elämä on.:) Eläinrakkaana ihmisenä Maisan poismeno tuo edelleen kyyneleet silmään.:(

Kiitos! Mun mielestä on just kivaa kun kommentoit niin usein ja päivität omaa blogiasi myös ahkerasti. Aina kun käyn kurkkimassa niin on tullut vaikka mitä ihania uusia herkkuja sinne 🙂

Mulla on ollut erityisen haikea olo nyt tämän kevään aikana, tulee muisteltua paljon viime kevättä ja niitä vikoja hetkiä Maisan kanssa :'(

Onneksi olkoon! Samoihin aikoihin minäkin aloitin bloggaamisen, ehkä kuukautta myöhemmin, ja minunkin ensimmäiset blogini ovat tätä nykyä salasanan takana. Aika on mennyt nopeasti! Mutta mielenkiintoista tämä on ollut.
Onnea myös uuden työpaikan johdosta 🙂

Kiitti! On kyllä aika vierinyt nopeasti nyt kun jälkeenpäin ajattelee 🙂 Aika monta postaustakin mahtunut näihin kuuteen vuoteen, heh!

Komppaan Melodya! Osaat kirjoittaa niin aidosti noita tekstejäsi että myös täällä tulee myötäelettyä. Ja nuo eläinasiat kun ovat itselläkin lähellä sydäntä niin on mukava lukea samansuuntaisia ajatuksia muidenkin kirjoittamana. Oikein aurinkoista viikkoa!!

Voi kiitos! Tosi ihania kommentteja on kyllä tähän postaukseen tullut 🙂 Samoin sinne!

Onnea kuusivuotiaalle! <3 ja uudesta työstä! Täällä ainaki on yksi tosi kaakao kermavaahdon fanittaja, fiilistelen aina sinun postauksia! 🙂
Aurinkoa! 🙂

Jee kiitti! 🙂 Vähän jännittää taas uuden työn aloittaminen, mutta eiköhän se hyvin mene 🙂

Onnittelut 6-vuotiaalle, jatka samaan malliin ja onnittelut myös uudesta työpaikasta.

Onnea kuusivuotiaalle ja kiitokset ihanasta blogista, tätä on ilo lukea ja kuvia katsella!

Täytyy sanua, että sulla o kyllä alusta asti ollu kuvat iha kertakaikkise loistavia, sulla o silimää tuolle valokuvvaukselle!!! Usiamman vuojen oon määki sun blogia seurannu ja nämä sun kuvat o iha ykkösjuttu, toisena tietenni kivat jutut, iliman niitä ei kuvakkaa olis nii ihania. Jatka Mimosa sammaa linijaa ja kaikkia ihanaa sulle ja sun blogille, nii ja niille karvasille ja vähemmä karvasille lähheisille 😀

Heh, montakohan kiitosta oon kirjoittanut tässä kommentteihin vastaillessani.. mutta kiitos myös sulle! 🙂 Mä oon ollut vähän epävarma kuvaillessani kun oon jotenkin ajatellut, että pitäis ehdottomasti olla joku hieno järkkäri että sais hyvä kuvia. Terkkuja myös sinne teidän ihanille hauvoille! 🙂

Onnea 6-vuotiaalle! Sulla on aina niin upeita kuvia ja ihania ohjeita!Lisäksi onnea uuden työpaikan johdosta!

Paljon onnea 6-vuotiaalle, sekä uudesta työpaikasta kanssa! 🙂

Kyllä on isoveli ylpeä aivan suurenmoisesta ja luovasta pikkusiskostaan. Täältä tsekeistä asti ihastellaan blogia lähes päivittäin, inspiroiva on!

Niki

Kiitos ihanasta kommentista Niki! :-)♥ Pääsisinpä mäki joskus ihastelemaan teidän herkkukokkailuja blogin muodossa!

Onnea paljon! olen vasta jokin aika sitten löytänyt blogisi, mutta heti kiinnitin huomiota ihanan värikkäisiin kuviisi ja hyviin ruokaohjeisiin…kiitos:)

Kiitos kommentista! Näistä tulee kyllä niin hyvä mieli 🙂

Kommentoi juttua: Kuusi vuotta sitten..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X