ÄITIENPÄIVÄN BRUNSSI

Eka Äitienpäivä kun ei viety aamupalaa ja lahjoja sänkyyn. Halusin kattaa meille aamupalan takapihan terassille, jossa odotti myös maman lahja. Neljä säkkiä multaa, yrttien ja kukkasien siemeniä, kottikärryllinen värikkäitä kukkia istutettavaksi sekä gojimarja-pensas. Vitsi et odotan innolla miten pensas lähtee kasvamaan! 🙂

Aamulla herkuteltiin pienellä porukalla, päivälliselle kokoontuikin sit vähän isompi poppoo. Tarjolla oli croisantteja, juustoa & leikkelettä, kasviksia, tuoremehua, kahvia, paljon hedelmiä, lakritsia, kuohuviiniä, raparperi-punaherukkapiiras ja keitettyjä kananmunia joista yhden tein äitille sydämen muotoiseksi 😀 Leivoin muuten ekaa kertaa piirakkapohjan käyttäen steviaa, oli onnistunut kokeilu. Mutta nyt niitä kuvia, saanen esitellä: M A M A C I T A S    B R U N C H ♥:

Oli niin ihanaa istuskella takapihalla auringon paisteessa, nauttia rauhassa aamupalasta ja suunnitella mihin niitä persiljan siemeniä kylväis ja mihin noi vaaleanpunaiset pelargoniat laittais. Autoin lauantaina vähän pihalla vadelmapensaiden kanssa, kannettiin samalla lehtiä ja oksia kompostiin. Ihan huippua sit kun on joskus oma piha ja voi vaan häärätä siellä istuttelemassa kukkia ja suunnitella omaa kasvimaata. Omalla parvekkeella herneenversot näyttää sentään jo vähän kasvaneen onneksi.

Mulla olis hirveesti kuvia äitienpäivän lounaasta ja leipomastani porkkanakakusta, jonka kanssa ei kyllä säästytty kommervenkeiltä. Ehkä laitan niistä kuvia vähän myöhemmin! 🙂

Avainsanat

Kommentit (9)

Oi mitä herkkuja ja tuo värimaailmaa… ihanaaa!!! 😀

Mäkin tykkään noista väreistä! Ja etenkin pöytäliinasta 🙂 Ostin sen valmistujaisjuhliani varten pari vuotta sitten ja edelleenkin se on mun lemppari 😀

Voi hitsi miten herkullisen näköinen brunssipöytä! Varsinkin kroisantit ja tuoreet hedelmät näyttävät houkuttelevilta 🙂

Kiitos kommentista! Tuoreet hedelmät näyttävät kyllä aina niin ihanan värikkäiltä ja hyviltä! 🙂

Tosi hyviä kuvia ja aikasta ihana aamiainen 🙂 Mistä pilkullinen pöytäliina on ostettu?

Kiitos! Pöytäliina on Hemtexistä 🙂

Herkulliselta näyttää! Onko croisantitkin tehty itse?

Kiitos 🙂 Croisantit on kaupan pakastealtaasta 🙂 Olivat kyllä todella herkullisia, olin ihan yllättynyt miten hyviä ne oli!

Todella kaunista kaikki 🙂 Ihana pöytäliina! Mulla on tuollaisella kuosilla keittiöpyyhe, se greengate-merkkinen. Samalla kuosilla saa essujakin ja leipäkorin liinoja 🙂 Kiva kun kävit vierailulla 🙂

Kommentoi juttua: ÄITIENPÄIVÄN BRUNSSI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X