ÄITIENPÄIVÄLOUNAS AURINKOISELLA TAKAPIHALLA

Viime sunnuntaina nautimme herkullisen Äitienpäivän lounaan porukoiden takapihalla. Tarjolla oli kasvis-hirssirisottoa, itsetehtyjä lihapullia, meloni-viinirypälesalaattia mozzarellajuustolla, vihreää tankoparsaa, rapeaksi paahdettua leipää ja kreikkalaista peruna-tzazikia. Mun lempparein näistä oli tuo peruna-tzaziki, jossa oli myös omenaa. Ihan superhyvää! Yleensä meistä jokainen osallistuu ruoanlaittoon jollain tavalla ja lopuksi on niin kiva istahtaa alas kauniisti katettuun pöytään, yhdessä höpötellen ja syöden! 🙂

Me ei olla vielä kertaakaan syöty parvekkeella, mutta aamukahvit ollaan kyllä juotu parvekkeella muutamana aurinkoisena aamuna. Tänään näyttäisi olevan aika sateinen päivä, joten taidetaan syödä ihan suosiolla sisällä pienen kirppikseltä löydetyn pöydän ääressä. Mä heräsin aamulla jo ennen kahdeksaa ja lähdin heti Maunon kanssa sateiseen metsään aamukävelylle. Ihanan rauhallista ja hiljaista! Meidän lähimetsä tuntuu välillä ihan joltain satumetsältä, kun siellä on niin kaunista ja vehreää, puiden oksilla kiipeilee oravia, pellolla pomppii rusakoita ja pulujakin näkyy aina silloin tällöin 🙂

Tänään täytyy hakea kaupasta mansikoita ja kermaa. Eilen leivoin gluteenittoman kakkupohjan, jonka täytän tänään ja koristelen huomenna. Ukilla on syntymäpäivät ja me viedään mukanamme perinteinen mansikkakakku! 🙂

Avainsanat

Kommentit (9)

Oi, miten ihana kattaus! =) Olet todella taitava valokuvaaja. 😉

Heh, just naureskelin et mulla on aina muutamat samat pöytäliinat jokaikisessä kattauksessa.. 😀 Täytyy pitää kirppareilla silmät auki, jos löytyis jotain uusia kivoja! Kiitos kommentista 🙂

Näitä sun värikkäitä ruokakuvia ei voi kuin kerta toisensa jälkeen ihailla! 🙂

Kiitos, ihanasti sanottu! 🙂

Nämä sinun tekemäsi kollaasit ovat ihan parhaita!:)

Oi kiitos! Kollaaseja onkin tosi kiva tehdä! 🙂

Aivan ihania värejä aina kuvissasi! Kaikki näyttää niin herkullisen kauniilta! 🙂

Kiitos! 🙂 Mulla oli vähän hätä näiden kuvien kanssa kun porukka oli niin nälkäisenä, et oli pakko yrittää nopeasti napata edes muutama kuva 😀

Sulla on ihanan värikäs ja raikas blogi! 🙂 Ihan silmät avautuivat aamurähmistä kun kuvat olivat niin ihanan värikkäitä.

Kommentoi juttua: ÄITIENPÄIVÄLOUNAS AURINKOISELLA TAKAPIHALLA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X