Maailma kylässä

Oli pakko lähteä käymään Maailma kylässä-festivaaleilla Ismo Alangon ja metrilakujen takia. Ismo Alanko oli ihana niin kuin aina, joku puhalteli saippuakuplia ihmispaljouden keskellä ja oli hyvä fiilis! Haettiin Intialaista ruokaa kojusta, mä otin kasvis-annoksen ja tykkäsin tosi paljon 🙂

Tuli vähän kiire aamulla, joten kietaisin nopeasti hiukset tollaselle nutturalle ja laitoin päälle uusimman kirppislöytöpaitani ja sit menoks! Oli vähän sateinen ilma ja ihmisiä niin paljon, että oli vaikea ottaa kuvia joissa ei olisi jonkun pää tiellä 😀

Mä pysähdyin aina vaan ihastelemaan noita riikinkukko-korviksia, niin kivat! Oon jo pitkään suunnitellut sellaista isoa värillistä riikinkukko-tatuointia, siitä tulee niin magee! Mutta en tiedä ottaisinko kuitenkin ensin suunnittelemani tatuoinnin Maisan muistolle. Pitäis vaan varailla aikoja nyt vähitellen 🙂

Äh. Jotenkin surkea olo, vaikka onkin ollut kiva päivä. Mielessä pyörii asiat joita tapahtui tasan vuosi sitten eli viimeiset hetket Maisan kanssa. Vikat lyhyet kävelyretket, vikat herkkumakkarat, vikat juuston piilotukset ja vikat päiväunet maailman parhaan päikkäriystävän kainalossa. Torstaina rakennan varmaan jonkun itkumajan enkä poistu sieltä koko päivänä. ♥ 

Avainsanat

Kommentit (6)

Vaikea kuvitella sinua muuta kuin rastatukkana 🙂

Heh no joo, niin moni sanoo! 😀 Tossa blogin vasemmassa laidassa on joku ikivanha kuvakin vielä, mut tässä postauksessa olevasta nutturakuvasta näkee et hiukset on onneks jo vähä kasvanu 🙂

onneksi kirjoitit lj:iin merkinnän, jossa kerroit tästä blogista, olen niin ikävöinyt värikkäästä elämästäsi lukemista! -essi

Essi! Oon kans usein miettinyt, että mitäköhän sulle kuuluu 🙂 Vitsi että ilahduin sun kommentista, kiitos!♥

Siis oot ite tossa yhessä kuvassa vai? Ihanathan sun hiukset on tai siis söpö nuttura 🙂

No oikeestaan kahdessa kuvassa 😉 Toisessa nutturan kanssa ja toisessa hipellän tota ihanaa korvakorua! Heh, kiitos! 🙂

Kommentoi juttua: Maailma kylässä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X