Meloni-pähkinäsalaatti

Suunniteltu piknik jäikin tältä päivältä väliin ja nyt mä kerkesin tulla päivittämään tän super herkullisen meloni-pähkinäsalaatin tänne. Kolmen päivän työt ja sen jälkeen iltaan asti auringossa istuskelua on selvästi tehnyt tehtävänsä ja täällä ollaan ihan sairaan väsyneitä. Vesimelonia ollaan syöty taas aika paljon erilaisissa salaateissa ja ihan sellaisenaan. Tässä yksi versio salaatista, jossa on mukana myös saksanpähkinää. Vitsit että oli hyvää ja muutenkin tämmöset nopeat ruoat on niin kivoja kesällä kun ei jaksais muutenkaan hääräillä keittiössä kovin kauaa 🙂

♥Pähkinäinen melonisalaatti
Cantaloupemelonia
Vesimelonia
Viinirypäleitä 
Saksanpähkinöitä
Kurkkua
Tomaattia
Salaattijuustoa
Oliiveja
Salaattia 

1.Salaatin valmistaminen on super helppoa, pilko vain kaikki ainekset pähkinöitä lukuunottamatta isoon kulhoon.
2.Murustele saksanpähkinöitä hieman pienemmäksi ja paahda hetki kuumalla pannulla ilman öljyä. Ripottele paahdetut pähkinät salaatin sekaan ja nauti! 🙂

Työt uudessa paikassa on siis alkanu ja oon tykännyt tosi
paljon! Oon karannut joka päivä ruokkikselta aikaisemmin jatkamaan
hommia ku oon niin innoissani kaikkien uusien asioiden oppimisesta 🙂 

Viikonloppuna kerättiin iso kasa raparperia, josta leivoin pellillisen raparperipiirakkaa. Käytin valkoisen sokerin tilalla steviaa ja onnistui kyllä tosi hyvin! Sit oon tehnyt yhden gluteenittoman rahka-raparperipiiraan ja onpa niistä valmistettu myös mehua, jota mä en ole päässyt vielä maistamaan. Mitähän niistä leipoisi seuraavaksi? Yks piirakka pitäis kuulemma ainakin tehdä vielä ja raparperi chutney olis kans tosi hyvää.. 🙂

Avainsanat

Kommentit (9)

Namnam, hyvältä vaikuttaa! Me pakattiin tänään eväät mukaan ja suunnattiin mökille iltapalalle, meidän mökki kun on 10 min ajomatkan päässä.;) Sinne onkin kiva mennä iltasellakin vaikka uimaan, kun oma kämppä muistuttaa nyt saunaa.=) Niin ja salaatit tosiaan maistuvat nyt, uunia ei tee mieli pahemmin käyttää.:)

Eikä, vitsi miten lähellä teidän mökki on. Kuulostaa niin ihanalta! Vähän eppaa! 😀

Mä tein viikonloppuna raparpereista mehua ja siitä tuli tosi hyvää ! Eikä tarvi käyttää uunia 🙂

Raparperimehu on niin hyvää! Ja tosi kauniin väristäkin. Just viikonloppuna pääsin maistamaan äidin tekemää, nam! 🙂

Mä tein viikonloppuna raparpereista mehua ja siitä tuli tosi hyvää ! Eikä tarvi käyttää uunia 🙂

Kommentoi juttua: Meloni-pähkinäsalaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X