BRUNSSIHERKKUJA

Meillä oli perjantaina aihetta pieneen juhlaan, mutta koska ilta meni upeissa 50-vuotisjuhlissa niin päätimme viettää omia pikkujuhliamme eilen aloittamalla päivän ihanalla brunssilla omalla parvekkeellamme. Perjantain juhlissa meni tosiaan aika myöhään, joten oli ihan huippua aloittaa aurinkoinen lauantai tällaisella aamiaisella. Aurinko paistoi parvekkeelle, grillissä paahtui niin leivät kuin pekonitkin, lasissa tuoremehua ja taustalla mitäs muutakaan kuin kreikkalaista musiikkia 🙂

Tää oli vähän niinkuin sekoitus English breakfastia ja kaikkea kaapista löytyvää. Mansikat olivat loppuneet kaupasta, mutta niiden tilalle haettiin sitten iso pussillinen herneitä! 🙂

Ollaan ostettu nyt muutaman kerran tuollaisia erivärisiä kirsikkatomaatteja, tosi hyviä ja kivan näköisiä erilaisissa salaateissa 🙂

Appelsiinimarmeladia ja grillissä paahdettua leipää, niin hyvää!

Saatuamme hauskan retrogrillin parvekkelle, ollaan tehty oikeastaan kaikki ruoat ja aamupalat siinä. Yläliedellä paistuu helposti kananmunat samalla kun lihat grillaantuu alapuolella.

Valkoisia papuja, pekonia ja pippurilla sekä fetajuustolla maustettua makkaraa. Maistui mullekin yllättävän hyvin, vaikka muuten onkin lähiaikoina tehnyt mieli kokkailla enemmän kasvisruokia ja erilaisia salaatteja.

Raikasta ja makeaa vesimelonia! 🙂

Loppupäivä menikin sitten ulkona istuskellen, Happy Joeta nautiskellen ja herneitä syöden. Illalla katsottiin elokuva ja päätettiin jättää kanapadan kokkaaminen tälle päivälle. Nyt ollaan käyty Maunon kanssa pihalla, juotu kahvit ja syöty herkkuleivät. Aurinko paistaa, joten taidetaan lähteä takaisin ulos kameran, kylmien juomien ja longboardien kanssa. Oikein mukavaa sunnuntaipäivää kaikille! 🙂

Avainsanat

Kommentit (3)

Uskomatonta.. en pidä pavuista mutta kuvissa sait ne näyttämään jopa mun silmiin niin hyviltä että tekisi mieleni taas maistaa pitkästä aikaa 🙂 Kiitos kivasta blogista 🙂

Heh, kiitos! 😀 Noi pavut oli kyllä hyviä, itsekin söin niitä pitkästä aikaa 🙂

Hups! Poistin vahingossa tähän postaukseen tulleita kommentteja. Kiitos kuitenkin kommenteistanne! 🙂

Kommentoi juttua: BRUNSSIHERKKUJA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X